Toiminimelle lainaa – Suositeltuja paikkoja, mistä hakea yrityslainaa toiminimelle

Toiminimen rahoitusvaihtoehdot eivät ole yhtä laajoja kuin esimerkiksi osakeyhtiöiden, mutta toiminimellekin voi olla mahdollista saada lainaa jopa netistä. Tällä sivulla on suositeltuna netin yrityslainapalveluita, joiden pitäisi olla erityisen hyviä vaihtoehtoja toiminimiyrittäjille.

Kilpailuta laina toiminimelle

Vaikka toiminimenä olisikin välillä vähän epäedullisessa asemassa muihin yrityksiin verrattuna, niin ei toiminimelle tietenkään kannata hakea kalliimpaa lainaa kuin on pakko. Tuohon pyrkimisessä voi kätevä apuväline olla se, että kilpailuttaa toiminimelle haettavan yrityslainan. Tuota taas voi kokeille esimerkiksi Samblan avulla.

Samblan kertoman perusteella se voi tehdä yrityslainojen kilpailutusta kaiken tyyppisille yrityksille, eli siis mitä ilmeisimmin myös toiminimille. Samblan kautta tehtävää yrityslainan kilpailutusta voi tehdä alkaen 500 euron lainasta ja jopa 250 000 euron lainaa varten. Samblan pitäisi siis soveltua kattavasti toiminimien rahoitustarpeisiin.

Mikäli saa Samblan avulla tarjouksen yrityslainasta, mutta ei mielestään riittävän hyvää, niin ei yrityslainaa ole pakko ottaa vastaan. Sambla ei myöskään veloita yrityslainojen kilpailuttamisesta. Kokeile nyt Samblaa.

Mahdollisesti myös monille toiminimille lainaa

Ehkäpä isoin haaste siinä, jos haluaa lainaa toiminimille on se, että lainafirmat voivat antaa varsin heikosti myönteisiä lainapäätöksiä. Yrityslaina247 vaikuttaisi kuitenkin olevan tuohon ihan miellyttävä poikkeus. Tämä yrityslainapalvelu nimittäin näyttäisi olevan valmis myöntämään yrityslainaa varsin monille yrityksille.

Yrityslaina247:lta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euroa. Laina-aikaa tältä palvelulta voi hakea kuukaudesta alkaen ja jopa 3 vuotta, eli varsinkin palvelun lainasummat huomioiden varsin kattavasti. Kokeile nyt Yrityslaina247-palvelua.

Myös tätä palvelua kannattaa harkita

Qredin asiakkaat ovat kokemusten perusteella tykänneet siitä varsin paljon ja kun tuohon yhdistetään se, että myös tämä palvelu vaikuttaisi olevan valmis myöntämään luottoa toiminimille, niin kannattaa myös tätä palvelua harkita, kun hakee toiminimiyrittäjänä yrityslainaa.

Qrediltä voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 200 000 euroa, eli tämä palvelu voi soveltua hyvin myös varsin ison yritysluoton hakemiseen. Laina-aikaa Qrediltä voi hakea maksimissaan 18 kuukautta. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Haettavissa enintään 10 000 yrityslaina toiminimelle

Siltaraha puolestaan voi olla ihan potentiaalinen lainapaikka esimerkiksi siinä tapauksessa, että hakee toiminimille vain pienehköä luottoa. Tältä palvelulta nimittäin löytyy laina, joka on suunnattu isolta osin juurikin toiminimiyrittäjille. Tuota kyseistä lainaa voi hakea 1000€–10 000€ ja laina-aikaa sille voi hakea 1–12 kuukautta. Hae nyt lainaa Siltarahalta.

Ei sopivaa lainapalvelua? Tarvittaessa löydät esimerkiksi tältä sivulta muitakin palveluita, jotka tarjoavat netissä yrityslainaa.

Vieritä ylös