Toiminimelle lainaa – Suositeltuja paikkoja, mistä hakea yrityslainaa toiminimelle

Toiminimen rahoitusvaihtoehdot eivät ole yhtä laajoja kuin esimerkiksi osakeyhtiöiden, mutta toiminimellekin voi olla mahdollista saada lainaa jopa netistä. Tällä sivulla on suositeltuna netin yrityslainapalveluita, joiden pitäisi olla erityisen hyviä vaihtoehtoja toiminimiyrittäjille.

Kilpailuta laina toiminimelle

Vaikka toiminimi saattaakin olla välillä hieman epäedullisessa asemassa muihin yritysmuotoihin verrattuna, niin ei toiminimelle tietenkään kannata hakea kalliimpaa lainaa kuin on pakko. Tuohon pyrkimisessä voi kätevä apuväline olla se, että kilpailuttaa toiminimelle etsittävän yrityslainan. Tuota taas voi kokeilla esimerkiksi Zmartan avulla.

Zmartan kautta voi etsiä yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja 350 000 euroon asti. Laina-aikaa Zmartan avulla puolestaan voi yrityslainalle hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 36 kuukautta. Testaa nyt Zmartaa.

Mahdollisesti myös monille toiminimille lainaa

Ehkäpä isoin haaste siinä, jos haluaa lainaa toiminimelle on se, että lainafirmat voivat antaa varsin heikosti myönteisiä lainapäätöksiä. Yrityslaina247 vaikuttaisi kuitenkin olevan tuohon ihan miellyttävä poikkeus. Tämä yrityslainapalvelu nimittäin näyttäisi olevan valmis myöntämään yrityslainaa varsin monille yrityksille.

Yrityslaina247:lta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euroa. Laina-aikaa tältä palvelulta voi hakea kuukaudesta alkaen ja jopa 3 vuotta, eli varsinkin palvelun lainasummat huomioiden varsin kattavasti. Kokeile nyt Yrityslaina247-palvelua.

Myös tätä palvelua kannattaa harkita

Qredin asiakkaat ovat kokemusten perusteella tykänneet siitä varsin paljon ja kun tuohon yhdistetään se, että myös tämä palvelu vaikuttaisi olevan valmis myöntämään luottoa toiminimille, niin kannattaa myös tätä palvelua harkita, kun hakee toiminimiyrittäjänä yrityslainaa.

Qrediltä voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 200 000 euroa, eli tämä palvelu voi soveltua hyvin myös varsin ison yritysluoton hakemiseen. Laina-aikaa Qrediltä voi hakea maksimissaan 18 kuukautta. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Haettavissa enintään 10 000 yrityslaina toiminimelle

Siltaraha puolestaan voi olla ihan potentiaalinen lainapaikka esimerkiksi siinä tapauksessa, että hakee toiminimille vain pienehköä luottoa. Tältä palvelulta nimittäin löytyy laina, joka on suunnattu isolta osin juurikin toiminimiyrittäjille. Tuota kyseistä lainaa voi hakea 1000€–10 000€ ja laina-aikaa sille voi hakea 1–12 kuukautta. Hae nyt lainaa Siltarahalta.

Ei sopivaa lainapalvelua? Tarvittaessa löydät esimerkiksi tältä sivulta muitakin palveluita, jotka tarjoavat netissä yrityslainaa.

Lainaa toiminimelle – kysymyksiä ja vastauksia

Mistä yllä mainitusta palvelusta on järkevintä hakea lainaa toiminimelle? Tuon voi nähdä riippuvan ennen kaikkea siitä, miten nopeasti lainaa tarvitsee ja siitä, miten tärkeä lainan mahdollisesti edullinen korko on. Mikäli nimittäin nopeus on avainasemassa, niin voi esimerkiksi Yrityslaina247 olla paras paikka hakea lainaa toiminimelle ja jos taas erityisen tärkeätä on halvan yrityslainan löytäminen, niin voi olla järkevää käyttää Zmartaa.

Lainaa toiminimelle – mitä tietoja lainapalvelut haluavat?

Kun lähtee hakemaan toiminimelle yrityslainaa, on hyvä muistaa se, että toiminimi tarkoittaa virallisesti yksityistä elinkeinonharjoittajaa. Tuo voi nimittäin tarkoittaa sitä, että mahdollisesti yrityksestä pyydettävien perustietojen lisäksi, lainafirma haluaa tietoja myös itse yrittäjän taloustilanteesta.

Toiminimiyrittäjänä lainaa hakiessa voikin joutua kertomaan lyhyesti omasta tulotilanteesta sekä menoista ja veloista. Mukavaa on kuitenkin se, että noiden kyselyiden ei pitäisi olla valtavan kattavia tai tarkkoja.

Mitä on hyvä muistaa, ennen kuin hakee yrityslainaa toiminimiyrittäjänä? Ennen kaikkea se, että toiminimiyrittäjänä on henkilökohtaisesti vastuussa yrityksen veloista. Eli vaikka jokaisen yrittäjän on tietysti hyvä pohtia ennen lainanhakemista tarkkaan sitä, mitä paljon lainaa voi olla järkevää ottaa, niin voi tuon pohdinnan nähdä olevan toiminimiyrittäjän kohdalla erityisen tärkeätä.

Voiko palveluihin, joista tai joiden avulla voi hakea lainaa toiminimelle luottaa? Tietojeni ja eri palveluihin liittyvien kokemusteni perusteella kyllä. Tuo jälkimmäinen kohta tarkoittaa käytännössä sitä, että olen testannut esimerkiksi Zmartan rinnakkaispalvelu Freedom Rahoitusta siihen, että olen etsinyt sen avulla toiminimiyrittäjänä työskennellessäni lainaa – tosin yksityishenkilönä – ja palvelu on tuntunut sen verran hyvältä, että se on jopa ansainnut paikan parhaita lainavertailuita käsittelevän sivun listauksessa.

Voiko uuden toiminimen kanssa hakea lainaa? Tuo vaikuttaisi olevan mahdollista, mutta voi toki olla, että uuden toiminimiyrityksen kanssa on vaikeampi saada myönteinen lainapäätös kuin jo pidempään pystyssä olleen.

Millaisilla ehdoilla toiminimi voisi mahdollisesti saada lainaa? Mahdollisesti suuntaa-antavana esimerkkinä voi mainita, että Qredin yrityslainalaskurin perusteella siltä otettava 5000e yrityslaina 6 kuukauden laina-ajalla voisi tarkoittaa 946€ kustannuksia. On hyvä huomata se, että yrityslainan hintaan voi vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tilanne ja se, mistä yrityslainaa hakee.

Vieritä ylös