Uusin pikavippi (Päivitetty 2018 Helmikuu) – Uudet lainat & Pikavipit

Aina välillä on kiva löytää uusi yritys, josta voi hakea pikavippiä. Vanhat pikavipit voivat kyllästyttää, ja monesti uudet pikavippiyritykset tarjoavat hyviä tarjouksia yrittäessään valloittaa markkinaa vanhoilta pikavipeiltä. Tätä artikkelia varten halusinkin selvittää, mikä on uusin aito pikavippi, joka on tarjolla vuonna 2018. Valitettavasti vaikuttaa kuitenkin siltä, että nykyään aidosti uusia pikavippejä ei enää juurikaan synny. Se, mitä nykyään näyttää syntyvän on lainojen kilpailuttamiseen keskittyvät palvelut. Kyseiset palvelut eivät kuitenkaan yleensä sovellu niille, jotka ovat ennen kaikkea kiinnostuneita uudesta pikavipistä. Koska en halua jättää tälle sivulle eksynyttä tyhjin käsin, niin alla on listattuna kaksi melko uutta lainapaikkaa. Toisesta voi hakea pikavippiä alkaen 100€ ja toisesta vähän isompaa lainaa, kooltaan 500 euroa – 4000 euroa. (Tätä sivua on päivitetty Helmikuussa 2018, jos kuulen jossain vaiheessa vuonna 2018 julkaistusta, luotettavasta ja laadukkaasta, pikavipistä, niin lisään sen tänne)

Uusi pikavippi – Nordcredit

Uusi pikavippi: Nordcredit

Nordcredit tarjoaa asiakkaille verrattain uuden pikavipin. Tässä tapauksessa uutuus on tavallaan tuplasti hyvä asia, sillä vaikka tämä pikavippi itsessään on uusi, niin on sitä tarjoileva taustayritys ollut pitkään mukana pikavippimarkkinoilla.

Nordcreditin pikavippi on varsin tyypillinen tämän päivän pikavippi. Kooltaan sitä on mahdollista saada 100 eurosta alkaen aina 2000 euroon, tai jopa 3000 euroon asti. Myös pikavipin korot aika moderneja, sillä ne ovat hyvin linjassa muiden nykyisten pikavippien kanssa – nimelliskorko on 5% kuukaudessa ja todellinen vuosikorko noin 135%.

Positiivisena puolena tässä pikavipissä voi pitää sitä, että sen voi maksaa helposti osissa takaisin. Jos siis et halua pikavippiä, joka pitää maksaa melkein heti hakemisen jälkeen kokonaisuudessa takaisin, niin tässä on varsin hyvä vaihtoehto.

Ensimmäistä kertaa tätä pikavippiä hakiessa joudut käyttämään pankkitunnuksia osana hakua, mutta jatkossa lisänostot onnistuvat helposti tekstiviestillä.

Tähän melko uuteen pikavippiin pätevät ne tavalliset säännöt sen suhteen, kenelle sitä myönnetään. Joskin alaikäraja on vähän tavallista matalampi. Voit nimittäin hakea pikavippiä, jos olet vähintään 18 vuotta vanha. Riippumatta siitä minkä ikäinen olet, niin luottotietojen pitää olla kunnossa, jotta voit saada tämän vipin.

Rahat tästä pikavipistä saa käytännössä heti pankkitilille, eli odottamista ei ole edessä. Rahojen saamista nopeuttaa myös se, että yritys hyödyntää instantoria pikavippien myöntämisessä, jolloin mitään liitteitä ei ole pakko lähettää.

Isompi uusi laina – Surimo

Uusi laina: Surimo

Jos haluat vähän isomman uuden lainan, niin Surimon pikalaina on hyvä vaihtoehto. Yllä olevan palvelun tavoin myös tämä lainapalvelu on melko uusi. Surimolla pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja isoin mahdollinen lainasumma on 4000 euroa. Surimon sivu on rakennettu niin, että lainasummia ei voi päättää ihan oman päänsä mukaan, mutta myös esimerkiksi 1500 euron ja 2500 euron lainat onnistuvat hyvin.

Surimon isoin etu moniin muihin lainoihin verrattuna on se, että se veloittaa aidosti aika matalaa korkoa – ainakin verrattuna moniin pikavippeihin. Surimon nimelliskorko on 19% vuodessa ja todellinenkin vuosikorko jää alle 40%. Lisäksi tämän lainan etuna on esimerkiksi se, että se mahdollistaa erittäin joustava maksuvapaiden kuukausien pitämisen – kokonaisuudessa niitä on tarjolla peräti 6 kappaletta.

Vaikka Surimo tarjoaa pikalainan tavallista pienemmällä korolla, niin ei sekään vaadi esimerkiksi vakuuksia tai takaajia myöntääkseen laina. Lisäksi tämäkin palvelu maksaa lainan melko nopeasti lainaa hakevan pankkitilille.

Kokonaisuudessa tarkastellen Surimo onkin varsin hyvä laina. Ehkä hyvyydessä näkyy se, että kyseessä on verrattain uusi laina, jolloin yritys joutuu taistelemaan tosissaan asiakkaista?