Vähemmän tunnetut pikavipit – Oletko jo kokeillut näitä lainapaikkoja?

Pikavippifirmojen kohdalla on isoja eroja siinä, miten paljon ne mainostavat ja siinä, miten helposti ne myöntävät lainaa. Monesti nämä kaksi asiaa vielä tuntuvat kulkevan ikään kuin vastakkaisiin suuntiin: paljon mainostava pikavippifirma ei välttämättä todellisuudessa myönnä kuin varsin harvoille lainaajille lainaa. Lopputulos on se, että moni voi turhautua pikavippiä etsiessä, kun tuntuu ettei lainaa saa mistään eikä tiedä, mistä sitä voisi saada. Tästä syystä tälle sivulle onkin pyritty poimimaan niitä paikkoja, jotka eivät ole kovin tunnettuja, mutta kuitenkin myöntävät varsin hyvin pikavippejä.

Blue Finance – Lainaa jo 18 vuotiaille

Blue Finance poikkeaa muista tällä sivulla esiteltävistä lainapaikoista sen ikärajan suhteen: täältä saa haettua lainaa jo 18 vuotiaana. Blue Financelta saa haettua lainaa 100€ alkaen ja lainaa voidaan myöntää jopa 5000€. Blue Finance on kokemuksen perusteella erittäin nopea lainapaikka. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.

Easycredit - Lainaa 500 - 5000€

Easycreditin kautta voi hakea varsin hyvänkokoista ja edullisesti hinnoiteltua kulutusluottoa. Täältä nimittäin voi saada lainaa 500 - 5000€ (alle 1000€ summissa korotus lainasummien välillä on 100€ ja tuota isommissa 500€) ja lainojen todelliset vuosikorot ovat alle 30%. Easycredit voi soveltua hyvin myös niille lainaajille, jotka etsivät pitkäaikaista lainaa: täällä lyhyin mahdollinen laina-aika on 2 vuotta ja pisin mahdollinen 10 vuotta. Tuo pisin mahdollinen laina-aika on tarjolla, jos lainaa vähintään 2000€. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

Rahapalvelu - joustoluottoa 50 - 4000€

Rahapalvelun lainamuotona on monille tuttu joustoluotto. Siis lainamuoto, jonka kohdalla hakijalle voidaan myöntää tietyn suuruinen luotto (vaikka 1000€) ja tuolta luotolta voi sitten sen rajan puitteissa tehdä haluamansa verran nostoja. Rahapalvelun tapauksessa nostoja voi tehdä 50€ alkaen ja isoin mahdollinen luottoraja on 4000€. Rahapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Rahapalvelulle ei voi avata lainatiliä, jos semmoinen jo on Credit24:llä. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Etkö löytänyt sopivaa lainaa? Kokeile lainahakemuksen kilpailutusta

Mikäli mikään näistä ylemmistä lainapaikoista ei ollut sopiva, niin voi olla hyvä idea suunnata Lendolle. Lendo pyrkii kilpailuttamaan lainaa etsivän henkilön hakemuksen lukuisten eri lainayhtiöiden kesken. On hyvin mahdollista, että kilpailutuksessa on mukana myös firmoja, joista et ole vielä kuullut. Lendon kautta voi hakea 500 - 60 000€ suuruista lainaa. Lendon alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lendon avulla.

Kolmea tällä sivulla ylimpänä mainittua lainapaikkaa yhdistää se, että niiden kautta voi saada lainaa ilman liitteitä. Lendon kautta lainaa hakiessa tuo voi olla vaikeata.