Vähemmän tunnetut pikavipit – Oletko jo kokeillut näitä lainapaikkoja?

Pikavippifirmojen kohdalla on isoja eroja siinä, miten paljon ne mainostavat ja siinä, miten helposti ne myöntävät lainaa. Monesti nämä kaksi asiaa vielä tuntuvat kulkevan ikään kuin vastakkaisiin suuntiin: paljon mainostava pikavippifirma ei välttämättä todellisuudessa myönnä kuin varsin harvoille lainaajille lainaa. Lopputulos on se, että moni voi turhautua pikavippiä etsiessä, kun tuntuu ettei lainaa saa mistään eikä tiedä, mistä sitä voisi saada. Tästä syystä tälle sivulle onkin pyritty poimimaan niitä paikkoja, jotka eivät ole kovin tunnettuja, mutta kuitenkin myöntävät varsin hyvin pikavippejä.

Bondora – Lainaa jopa 10000€ euroa

Virosta lähtöisin oleva Bondora ei ainakaan vielä ole valtavan tunnettu Suomessa. Se kuitenkin vaikuttaa olevan varsin hyvin toimiva lainasivusto (Bondora kokemuksia), ja lisäksi se soveltuu hyvin jopa varsin ison lainan tarpeeseen. Näin on, sillä Bondoralta saa haettua lainaa 500 – 10 000€, ja noiden välillä voi vieläpä vaihdella haettavaa lainasummaa 100€ tarkkuudella. Laina-aikaa Bondoralta voi saada 3 kuukautta – 5 vuotta. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Blue Finance – Lainaa jo 18-vuotiaille

Blue Financelta saa haettua lainaa 100€–500 euroa. Blue Finance on kokemuksen perusteella erittäin nopea lainapaikka. Alaikäraja tässä lainapalvelussa on 18 vuotta. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.

Creditstar – myöntää ehkä taas lainaa

Creditstar vaikutti olevan jonkin aikaa kokonaan antamatta positiivisia lainapäätöksiä, nyt semmoinen näyttää kuitenkin taas ehkä olevan mahdollista saada. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 50 eurosta alkaen ja enintään 2000 euroa, ja alaikäraja Creditstarilla on 18 vuotta.

Ainalaina – lainaa 50 – 2000€

Päivitys kesä 2020: Ainalaina on keskeyttänyt luoton myöntämisen. Myös Ainalaina lienee monille tuntematon lainapaikka. Lainaa siltä saa haettua 50€ alkaen ja suurin mahdollinen lainasumma on 2000€. Alle 21-vuotiaat eivät voi saada lainaa Ainalainalta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Easycredit – Lainaa 500 – 5000€

Päivitys kesäkuu 2020: Easycreditiltä ei tällä hetkellä saa lainaa. Easycreditin kautta voi hakea varsin hyvänkokoista ja edullisesti hinnoiteltua kulutusluottoa. Täältä nimittäin voi saada lainaa 500 – 5000€ (alle 1000€ summissa korotus lainasummien välillä on 100€ ja tuota isommissa 500€) ja lainojen todelliset vuosikorot ovat alle 30%. Easycredit voi soveltua hyvin myös niille lainaajille, jotka etsivät pitkäaikaista lainaa: täällä lyhyin mahdollinen laina-aika on 2 vuotta ja pisin mahdollinen 10 vuotta. Tuo pisin mahdollinen laina-aika on tarjolla, jos lainaa vähintään 2000€.

Rahapalvelu – joustoluottoa 50 – 4000€

Päivitys 08/2020: Rahapalvelu on keskeyttänyt uusien pikalainojen myöntämisen. Rahapalvelun lainamuotona on monille tuttu joustoluotto. Siis lainamuoto, jonka kohdalla hakijalle voidaan myöntää tietyn suuruinen luotto (vaikka 1000€) ja tuolta luotolta voi sitten sen rajan puitteissa tehdä haluamansa verran nostoja. Rahapalvelun tapauksessa nostoja voi tehdä 50€ alkaen ja isoin mahdollinen luottoraja on 4000€. Rahapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Rahapalvelulle ei voi avata lainatiliä, jos semmoinen jo on Credit24:llä.

Etkö löytänyt sopivaa lainaa? Kokeile lainahakemuksen kilpailutusta

Mikäli mikään noista ylemmistä lainapaikoista ei ollut sopiva, niin voi olla hyvä idea suunnata Rahalaitokselle. Rahalaitos pyrkii kilpailuttamaan lainaa etsivän henkilön hakemuksen useiden eri lainayhtiöiden kesken. On hyvin mahdollista, että kilpailutuksessa on mukana myös lainafirmoja, joista et ole vielä kuullut. Rahalaitoksen kautta voi hakea 500 – 70 000€ suuruista lainaa. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Kahta tällä sivulla ylimpänä mainittua lainapaikkaa yhdistää se, että niiden kautta voi saada lainaa ilman liitteitä. Esimerkiksi Rahalaitoksen kautta lainaa hakiessa tuo voi sen sijaan olla vaikeata.

Vieritä ylös