Vähemmän tunnetut pikavipit – Oletko jo kokeillut näitä lainapaikkoja?

Pikavippifirmojen kohdalla on isoja eroja siinä, miten paljon ne mainostavat ja siinä, miten helposti ne myöntävät lainaa. Monesti nämä kaksi asiaa vielä tuntuvat kulkevan ikään kuin vastakkaisiin suuntiin: paljon mainostava pikavippifirma ei välttämättä todellisuudessa myönnä kuin varsin harvoille lainaajille lainaa. Lopputulos on se, että moni voi turhautua pikavippiä etsiessä, kun tuntuu ettei lainaa saa mistään eikä tiedä, mistä sitä voisi saada. Tästä syystä tälle sivulle onkin pyritty poimimaan niitä paikkoja, jotka eivät ole kovin tunnettuja, mutta kuitenkin myöntävät varsin hyvin pikavippejä.

Ainalaina – hämmentävän vähän tunnettu

Ainalaina on sen nettisivujen perusteella toiminut jo vuodesta 2006 alkaen, mutta silti moni kokenutkaan netistä lainaaja ei ole hakenut sen kautta lainaa. Tämä on siinä mielessä vähän sääli, että täältä tuntuu olevan erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jos täyttää palvelun vaatiman 21 vuoden ikärajan. Lainaa täältä saa haettua monesta muusta paikasta tuttuun 2000€ rajaan asti ja toisaalta lainaa saa otettua pienimmillään 50 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Viikinkilaina – Toinen vanhempi, mutta monille uusi lainapaikka

Myös Viikinlainalta saa haettua vähintään 21 vuotiaana lainaa 2000 euroon asti ja aivan kuten Ainalainakin, niin tämäkään vanhempi lainamesta ei ole kovin hyvin tunnettu – vaikka syytä varmasti olisikin, sillä täältä tuntuu voivan juuri nyt (syksy 2018) saada lainaa varsin hyvällä todennäköisyydellä. Hae nyt lainaa Viikinkilainalta.

Blue Finance – Lainaa jo 18 vuotiaille

Blue Finance ja sivun vikana mainittava Creditstar poikkeavat muista tällä sivulla esiteltävistä lainapaikoista niiden ikärajan suhteen: molemmista niistä saa haettua lainaa jo 18 vuotiaana. Blue Finance poikkeaa kuitenkin muista lainapaikoista myös toista kautta: täällä tarjolla on kaksi erilaista lainatuotettua. Voit valita hakevasi joko pikavippiä, jota voi saada 100€ - 700€ tai sitten voit hakea joustoluottoa, jonka luottoraja on 2000€. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.

CreditStar – selkeä lainapaikka

CreditStarin toinen kiva juttu sen matalan ikärajan (18v) lisäksi on se, että sen etusivulla on lainalaskuri, minkä kautta saa helposti ja nopeasti kuvan siitä, minkälaiseksi kuukausierät muodostuvat milläkin halutulla laina-ajalla ja nostetulla lainasummilla. Lisäksi näkyvillä ovat mainitut todelliset vuosikorot. Laina-aikoja täällä voi vaihdella 30 päivän ja 12 kuukauden välein ja lainasummia 50€ ja 2000€ välein. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Kaikkia näitä tällä sivulla mainittuja lainapaikkoja yhdistää se, että niiden kautta voi saada lainaa ilman liitteitä.