• You are here:
  • Home »

Halvempi & nopea vaihtoehto pikavipille – katso mikä!

Pikavippi voi olla monelle ensimmäinen ajatus, mikä tulee mieleen, kun tarvitsee rahaa nopeasti. On kuitenkin olemassa myös pikavippejä järkevämpi vaihtoehto, jos on valmis odottamaan lainan saamista muutamasta tunnista muutamaan arkipäivään. Tämä vaihtoehto on se, että hakee lainan sen tyyppisen palvelun kautta, joka hakee lainaajalle netin kautta hyvät ja edullisemmat lainatarjoukset.

Täältä järkevämpi vaihtoehto pikavipille:

Yksi erittäin hyvä tämän tyyppinen palvelu on Lendo. Lendon kautta voi saada nopeasti lainatarjouksia 500€- 50 000€ lainoista ja parhaassa tapauksessa laina saa tilille jo varsin pian lainan hakemisen aloittamisen jälkeen. On syytä olettaa, että erityisen nopeasti lainan voi saada tilille, jos hakee melko pienen summan. Korkojen suhteen voi todeta, että yleensä Lendon kautta saatujen lainojen kovimmat korot ovat samaa luokkaa kuin halvimpien pikavippien pidemmän aikavälin korot (alempana vielä tätä havainnollistava esimerkki).

Lendon eräänlainen heikkous pikavippeihin verrattuna voi olla se, että sen pienin mahdollinen lainasumma on 500€ ja lisäksi laina-ajaksi pitää valita vähintään vuosi. Tämän ei kuitenkaan pidä antaa hämätä sillä isommat ja pidemmän laina-ajan lainat tämän palvelun kautta voivat itse asiassa olla halvempia kuin toisaalta haetut pienemmät lainat. Yhtenä esimerkkinä tästä voidaan mainita vaikka se, jos ottaisi Credit24:n kautta 300€ lainan 6 kuukauden maksuajalla, niin pitäisi siitä maksaa sivuston laskurin mukaan korkoja ja kuluja 37,61€, kun taas Lendon lainalaskurin mukaan sen kautta vuodeksi otetusta 500 euron lainasta pitäisi maksaa korkoja ja kuluja 29€. Eli vaikka Credit24:n lainan on pienempi ja lyhyemmäksi aikaa, niin on se kalliimpi. Ja tämä ei todellakaan ole isoin ero. Toki on hyvä tiedostaa, että nämä summat ovat arvioita. Hae nyt lainaa Lendolta.