• You are here:
  • Home »

Yhdistelylaina pienillä tuloilla – näistä paikoista yhdistelylaina ehkä myös pienituloiselle

Mahdollisuudet yhdistelylainan saamiseen ovat monesti riippuvaisia siitä, minkä verran on tuloja ja siitä, miten paljon yhdistelylaina arviolta rasittaisi hakijan taloutta – noin siitä huolimatta, että yhdistelylainan tarkoitushan on nimenomaan parantaa omaa taloudellista tilannetta. Johtuen siitä, millä tavalla yhdistelylainan mahdollista myöntämistä arvioidaan, niin voi sitä olla vaikea saada, jos on paljon velkoja ja vähän tuloja.

Onneksi kuitenkin netistä löytyy paikkoja, joiden avulla pitäisi ehkä pystyä saamaan ainakin jonkun kokoista yhdistelylainaa pienituloisenakin. Noin ainakin kyseisten palveluiden tulorajojen perusteella. Alla kyseisiä lainapaikkoja esittelyssä.

Omalaina – ei tulorajaa

Omalaina poikkeaa alempana esiteltävistä lainapaikoista siinä suhteessa, että täällä ei käsittääkseni ole määritelty tulorajaa sille, että voisi mahdollisesti saada lainatarjouksia. Omalainan avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 60000€, ja laina-aikaa tästä palvelusta voi hakea 1-20 vuotta. Omalaina, kuten myös alemmat paikat, kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen, joten sen avulla voi olla mahdollista saada edullinen yhdistelylaina. Omalainan avulla voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Kokeile nyt Omalainaa.

Rahalaitos – tuloraja: tuloja vähintään 7200€/vuosi

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa, jos kuukausituloja on keskimäärin vähintään 600€, ja alaikärajana Rahalaitoksella on 20 vuotta. Rahalaitoksen kautta voi hakea yhdistelylainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 70 000€. Rahalaitos, kuten mikään muukaan tällä sivulla mainittu lainapaikka, ei vaadi vakuuksia. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Zmarta – tuloraja: tuloja vähintään 750€/kk

Zmartan tuloraja on hieman korkeampi kuin Rahalaitoksen, mutta edelleen melko järkevä, eli 750€/kuukausi. Zmartan avulla yhdistelylainaa voi hakea 1000 eurosta alkaen ja enintään 60000€. Zmartan käyttämisen alaikärajana on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan kanssa.

Etua – tulorajana väh. 850€/kk

850€/kk rajan ansiosta myös Etua voi olla hyvä paikka yhdistelylainan etsimiseen, vaikka tuloja ei olisikaan paljon. Tämän palvelun avulla yhdistelylainaa voi etsiä 500€–60 000€ ja alaikäraja Etualla on 18 vuotta. Tuoreiden kokemusteni perusteella Etuan kautta on sekä nopeata että helppoa hakea lainaa. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Infoa Etuasta: Etua kokemuksia.

Advisa – tuloraja: tuloja vähintään 12000€/vuosi

Myös Advisan tulorajan voi vielä nähdä sopivan monille melko pienituloisille, sillä se nimittäin vaatii, että hakijalla on kuukausituloja keskimäärin vähintään noin 1000€. Advisan avulla yhdistelylainaa voi hakea 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000€, ja laina-aikaa Advisalta voi hakea 1-18 vuotta. Advisan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Advisan kautta.

Lisätietoja Advisasta: Advisa kokemuksia.

Sambla – säännölisiä tuloja ainakin 1000€/kk

Sambla muistuttaa vahvasti Advisaa, mutta sen pitäisi olla eri firma. Täälläkin on kuitenkin tulojen alarajana 1000€/kk, tosin Sambla tuo erikseen esille, että noiden pitäisi olla säännöllisiä tuloja. Lainaa Samblalta voi hakea 500€–60 000€, ja alaikärajana sillä on 18 vuotta. Laina-aikaa Samblan kautta voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Hae nyt lainaa Samblan avulla.

Lisätietoja Samblasta: Sambla kokemuksia 2020.

Ilmeinen vinkki: Älä ota yhdistelylainaa, jolla on huonommat lainaehdot kuin nykyisillä lainoillasi. Yksi nettilainojen viime vuosien suuntauksista on ollut se, että monenlaista lainaa markkinoidaan yhdistelylainana – siis jopa melko kallista lainaa. On varmasti ärsyttävä tilanne jättää yhdistelylaina ottamatta, jos tarjouksia ei muuten ole paljon, mutta jos tarjottu yhdistelylaina vain huonontaisi oman talouden tilannetta, niin ei semmoista toki kannata ottaa.

Yhteishakijan / rinnakkaishakijan kanssa voi saada halvempaa lainaa. Mikäli se on mahdollista ja molempien osapuolten näkökulmasta järkevää, niin kannattaa harkita sitä, josko yhdistelylainaa hakisi yhteishakijan kanssa. Se voi nimittäin olla kätevä tapa sekä parantaa mahdollisuuksia saada lainaa että saada lainaa pienemmällä korolla. Kaikista yllä mainituista paikoista voi hakea lainaa yhteishakijan kanssa.