Yhdistelylaina pienillä tuloilla – Näistä paikoista yhdistelylaina ehkä myös pienituloiselle

Mahdollisuudet yhdistelylainan saamiseen ovat monesti riippuvaisia siitä, minkä verran on tuloja ja siitä, miten paljon yhdistelylaina arviolta rasittaisi hakijan taloutta – noin siitä huolimatta, että yhdistelylainan tarkoitushan on nimenomaan parantaa omaa taloudellista tilannetta. Johtuen siitä, millä tavalla yhdistelylainan mahdollista myöntämistä arvioidaan, niin voi sitä olla vaikea saada, jos on paljon velkoja ja vähän tuloja.

Onneksi kuitenkin netistä löytyy paikkoja, joiden avulla pitäisi ehkä pystyä saamaan ainakin jonkun kokoista yhdistelylainaa pienituloisenakin. Noin ainakin kyseisten palveluiden tulorajojen perusteella. Alla kyseisiä lainapaikkoja esittelyssä.

Suomen Yhdistelylaina – ei tulorajaa

Suomen Yhdistelylaina eroaa alempana esiteltävistä lainapaikoista siinä suhteessa, että täällä ei käsittääkseni ole määritelty tulorajaa tai muuta selkeää tuloihin liittyvää vaatimusta sille, että voisi mahdollisesti saada lainatarjouksia. Suomen Yhdistelylainan avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000€, ja laina-aikaa tästä palvelusta voi hakea 1–20 vuotta.

Tämän palvelun laina-aikojen suhteen on kuitenkin lainasummiin liittyviä rajoituksia, eli käytännössä esimerkiksi alle 10 000 euron yhdistelylainalle ei voi hakea yli 15 vuoden laina-aikaa. Lisäksi ainakaan tätä kirjoittaessa palvelun etusivun kautta ei ole mahdollista valita yli 15 vuoden maksuaikaa, mutta tuota pidemmät laina-ajat saa näkyviin, kun etenee itse lainahakemukseen.

Kuten alempana tällä sivulla listatut paikat, niin myös Suomen Yhdistelylaina kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen, joten sen avulla voi olla mahdollista löytää erityisen edullinen yhdistelylaina. Suomen Yhdistelylainan avulla voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Kokeile nyt Suomen Yhdistelylainaa.

Suomen Yhdistelylaina on Omalainan (täältä kokemuksia) rinnakkaispalvelu, eli jos sieltä on saanut kielteisen lainapäätöksen, niin tulee se valitettavasti hyvin mahdollisesti myös täältä.

Rahoitu – ei erillistä tulorajaa

Rahoitu vaatii lähtökohtaisesti sen, että hakijalla pitäisi olla säännöllisiä tuloja, mutta sillä ei ole tulorajaa. Kun tuohon edellä kuvattuun yhdistetään se, että Rahoitun kilpailutuksessa on mukana palveluita, joita ei ainakaan kaikilta muilta lainahakemusten kilpailuttajilta löydy, niin voi olettaa, että Rahoitun kautta voi olla ihan hyvät mahdollisuudet löytää yhdistelylaina, vaikka olisi verrattain pienet tulot.

Rahoitu avulla voi hakea yhdistelylainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa tämän palvelun voi puolestaan hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Kokeile nyt Rahoitu-palvelua.

Rahalaitos – tuloraja: tuloja vähintään 7200€/vuosi

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa, jos kuukausituloja on keskimäärin vähintään 600€, ja alaikärajana Rahalaitoksella on 20 vuotta. Rahalaitoksen kautta voi hakea yhdistelylainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 70 000€. Rahalaitos, kuten mikään muukaan tällä sivulla mainittu lainapaikka, ei vaadi vakuuksia. Testaa nyt Rahalaitosta.

Haluatko lisätietoja Rahalaitoksesta? Lue Rahalaitos kokemuksia

Zmarta – tuloraja: tuloja vähintään 750€/kk

Zmartan tuloraja on hieman korkeampi kuin Rahalaitoksen, mutta edelleen melko järkevä, eli 750€/kuukausi. Zmartan avulla yhdistelylainaa voi hakea 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000€. Laina-aikaa tämän palvelun kautta voi hakea enintään 15 vuotta. Zmartan käyttämisen alaikärajana on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Zmartan kanssa.

Zmarta on Freedom Rahoituksen (kokemuksia) rinnakkaispalvelu.

Lendo – tuloja vähintään 791€ kuukaudessa

Lendolla ei aiemmin ollut tulorajaa sille, että lainaa voisi mahdollisesti saada, mutta se näyttäisi lisänneen sellaisen hiljattain. Ja ainakin tätä kirjoittaessa tuo tuloraja on ilmeisesti hieman alle 800€/kk. Lendon avulla voi hakea yhdistelylainaa 500 eurosta alkaen ja isoimmillaan 60 000 euroa. Alaikäraja Lendolla on 20 vuotta. Kokeile nyt Lendoa.

Lendosta enemmän tietoa: Lendo kokemuksia & infoa.

Etua – tulorajana väh. 850€/kk

850€/kk rajan ansiosta myös Etua voi olla hyvä paikka yhdistelylainan etsimiseen, vaikka tuloja ei olisikaan paljon. Tämän palvelun avulla yhdistelylainaa voi etsiä 500€–60 000€ ja alaikäraja Etualla on 18 vuotta. Melko tuoreiden kokemusteni perusteella Etuan kautta on sekä nopeata että helppoa hakea lainaa.

Etua mahdollistaa sen, että mille tahansa haettavissa olevalle lainasummalle voi hakea maksuaikaa jopa 18 vuotta – tuollaiset haettavissa olevat erityisen pitkät laina-ajat voivat auttaa pitämään yhdistelylainan kuukausierät mukavan pieninä. Toki voi realistisesti ottaen olla niin, että ainakin verrattain pienelle yhdistelylainalle on käytännössä vähintäänkin haastavaa saada erityisen pitkä laina-aika. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Infoa Etuasta: Etua kokemuksia.

Sambla – säännölisiä tuloja ainakin 1000€/kk

Samblaakin kannattaa harkita, kun haluaa yhdistelylainan. Täällä on kuitenkin sekä tulojen alaraja, 1000€/kk, että vaatimus siitä, että tulojen pitäisi olla säännöllisiä. Lainaa Samblalta voi hakea 500€–60 000€, ja alaikärajana sillä on 18 vuotta. Laina-aikaa Samblan kautta voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Hae nyt lainaa Samblan avulla.

Lisätietoja Samblasta: Sambla kokemuksia.

Pieni neuvo, miten parantaa mahdollisuuksia saada yhdistelylainaa pienituloisena

Yhdistelylainaa myöntävät tahot kysyvät monesti siitä, miten paljon lainojen lyhennyksiin menee rahaa. Mikäli siis sinulla on tällä hetkellä pieni laina, jossa on kuitenkin melko iso kuukausierä (tällaisia ovat esim. monet pikavipit), niin voi sen pois maksaminen auttaa paljon siinä, että saa yhdistelylainan, vaikka olisi pienet tulot.

Ilmeinen vinkki: Älä ota yhdistelylainaa, jolla on huonommat lainaehdot kuin nykyisillä lainoillasi. Yksi nettilainojen viime vuosien suuntauksista on ollut se, että monenlaista lainaa markkinoidaan yhdistelylainana – siis jopa melko kallista lainaa. On varmasti ärsyttävä tilanne jättää yhdistelylaina ottamatta, jos tarjouksia ei muuten ole paljon, mutta jos tarjottu yhdistelylaina vain huonontaisi oman talouden tilannetta, niin ei semmoista toki kannata ottaa.

Yhteishakijan / rinnakkaishakijan kanssa voi saada halvempaa lainaa. Mikäli se on mahdollista ja molempien osapuolten näkökulmasta järkevää, niin kannattaa harkita sitä, josko yhdistelylainaa hakisi yhteishakijan kanssa. Se voi nimittäin olla kätevä tapa sekä parantaa mahdollisuuksia saada lainaa että saada lainaa pienemmällä korolla. Kaikista yllä mainituista paikoista voi hakea lainaa yhteishakijan kanssa.

Pienet menot voivat auttaa yhdistelylainan saamisessa: Vaikka siinä, että voi saada yhdistelylainan onkin monesti melko tärkeätä se, että on ainakin melko paljon tuloja, niin toisaalta myös menoilla on paljon merkitystä, kun haluaa yhdistelylainan. Lainafirmat nimittäin vaikuttavat miettivän ennen kaikkea sitä, miten paljon maksuvaraa tulojen ja menojen erotus jättäisi yhdistelylainan lyhentämiseen. Tarvittaessa kannattaa siis pyrkiä leikkaamaan menoja, ennen kuin hakee yhdistelylainaa.

On olemassa myös muita mahdollisia syitä kuin pienet tulot siihen, miksi yhdistelylainaa ei myönnetä: Syynä saattaa olla esimerkiksi palvelun ikäraja tai se, että palvelu ylipäätänsä antaa heikosti yhdistelylainaa. Aihetta on käsitelty enemmän tällä sivulla.

Myös tämä artikkeli saattaa olla kiinnostava: Mistä paras yhdistelylaina? – artikkeli sisältää myös esimerkiksi kirjoittajan omia kokemuksia yhdistelylainan hakemisesta.

Vieritä ylös