• You are here:
  • Home »

Creditstar – tietoa (2020) ja omia pieniä kokemuksia Creditstar-lainapalvelusta

Creditstar lienee tämän hetken vähiten tunnettuja edelleen lainaa myöntäviä lainapalveluita. Tämän sivun tarkoitus onkin ennen kaikkea tarjota hieman perustietoa Creditstarista ja verrata sitä muutamiin muihin palveluihin, joilta edelleen voi hakea lainaa. Sivulla on myös lyhyessä muodossa omia kokemuksiani Creditstarista, mutta sattuneesta syystä ne ovat erittäin suppeita.

Creditstarin korot ja kulut

Creditstarin korot ovat nykyään varsin fiksuja, eli samaa luokkaa kuin vaikkapa Blue Financella ja Vipillä. Eli tuosta näkökulmasta Creditstar on hyvä lainapalvelu. Toisaalta Creditstarille maksettavat kulut nousevat jonkin verran, jos haluaa siltä lainaa nopeasti.

Creditstarilla on nimittäin erikseen tavallinen palvelu (lainahakemuksen käsittely 3–4 päivää) ja premium-palvelu (lainahakemuksen käsittely noin 10 minuuttia). Esimerkkinä noiden hintaeroista voi mainita, että jos hakisi tavallisen palvelun kautta 6 kuukausierän lainan, niin olisi kokonaiskustannus 565,62€, kun taas premium-palvelun kautta haetusta lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 642,9€. Summat ja tiedot käsittelyajoista on poimittu Creditstarin verkkosivustolta.

Creditstarin lainasummat, ikäraja ja laina-ajat

Creditstarin lainasummat ovat tämän päivän lainoiksi ihan mukavan kattavia, Creditstarilta voi nimittäin hakea lainaa 50 eurosta alkaen ja enintään 2 000€. Erityisesti tuota 50 euron minimiä voi pitää hyvänä juttuna, sillä harva lainapalvelu enää myöntää noin pientä lainaa, ja esimerkiksi Vipillä uuden asiakkaan minimi on 300€. Toisaalta toki sitten ison lainan tarpeeseen Creditstar ei ole sopiva valinta, vaan silloin kannattaa ehkä harkita esimerkiksi Ferratumia.

Alaikärajana Creditstarilla on 18 vuotta. Voi tosin olla niin, että Creditstarilta on käytännössä vaikea saada lainaa, jos ei ole ikää jonkin verran tuota enemmän.

Laina-aikaa Creditstarilta voi hakea 30 päivästä alkaen ja enintään 12 kuukautta. Creditstarin verkkosivuston perusteella lainasumma ei rajoita sitä, minkä tarjolla olevista laina-ajoista voi valita.

Omat kokemukset Creditstarista

Creditstarilta on helppo lähteä hakemaan lainaa, mutta ainakin itseltäni olisi haluttu joku tosite lainapäätöksen tekemistä varten. En jaksanut ruveta lähettämään sitä. Toisella kertaa lainaa hakiessa puolestaan sain jostain syystä käytännössä heti kielteisen lainapäätöksen (pidin kielteistä päätöstä aika yllättävänä). Eli kokemusteni perusteella voi olla niin, että Creditstarilta ei välttämättä ole helppo saada lainaa.

Toisaalta taas sitten kuitenkin on näyttänyt siltä, että jotkut muut ovat viime aikoina saaneet lainaa Creditstarilta, eli voi olla, että yritys on löysentänyt kriteerejä lainan antamista varten. Osana tuohon saattaa olla se, että Creditstar on mahdollisesti ottanut käyttöön instantorin. Joten kannattaa ehkä kokeilla hakea lainaa Creditstarilta.

Yritys Creditstarin takana

Vaikka Creditstar ei välttämättä olekaan monille suomalaisille tuttu lainapalvelu, niin ei kyse ole mistään vasta perustetustu pikkufirmasta. Suomen Credistaria pyörittävä Creditstar Finland Oy on nimittäin osa kansainvälistä Creditstar Group -yritystä, jolla on, sen kertoman mukaan, tätä kirjoittaessa miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 130 työntekijää. Suomen lisäksi Creditstar tarjoaa lainoja myös seitsemässä muussa Euroopan maassa.

Tuon edellä kuvatun vahvan tausta voi nähdä olevan hyvä merkki sen puolesta, että Creditstarin pitäisi olla luotettava lainapalvelu. Tämän olettamuksen puolesta puhuu myös se, että Creditstar Finland Oy on perustettu jo vuonna 2010. Creditstar Groupin pääkonttori on Virossa. Hae nyt lainaa Creditstarilta.