Lainaa ilman liitteitä – Pikavippi helposti ja nopeasti netistä tilille (2023)

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tuon helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tuo tarkoittaa käytännössä siis sitä, että lainapäätös pyritään tekemään hakijan antamien tietojen sekä pankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla. Alla olevasta taulukosta löytyy kokemuksieni ja tietojeni perusteella erityisen helppoja ja nopeita lainapalveluita.

Lainaa ilman liitteitä jopa heti tilille

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listattujen paikkojen tarjoamista lainamuodoista

Mikäli haussa on kulutusluotto ilman liitteitä, niin voi hyvä valinta olla esimerkiksi Saldo. Kyseiseltä firmalta nimittäin löytyy jopa 10 000 euron kulutusluotto. Tuollainen 10000 euron kokoinen laina vaikuttaisi myös olevan isoin, jonka voi saada ilman liitteitä.

Jos haluat joustoluoton, niin voi Saldo olla siinäkin tapauksessa hyvä vaihtoehto. Saldolta nimittäin löytyy ainakin tätä kirjoittaessa kulutusluoton lisäksi myös enintään 2000 euron joustoluotto.

Todella perinteiseksi pikavipiksi taas voi laskea esimerkiksi Blue Financen lainan. Myös Taskulainan luoton voi ajatella pikavippinä, vaikka se sinänsä toimiikin joustoluottona.

Varavaihtoehtoja – etsi lainatarjouksia ilman liitteitä

Alla olevasta listasta löytyy lisää paikkoja, joista voi hakea lainaa ilman liitteitä sekä saada lainapäätöksen tai tarjouksia ilman mitään dokumenttia. On kuitenkin hyvä huomata, että erityisesti isojen ja halpojen lainojen kohdalla vaaditaan monesti tosite sitä varten, että laina voidaan maksaa hakijan tilille.

Yllä olevan listan lainapaikat pyrkivät kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen. Joskus noihin tuollaisiin paikkoihin viitataan myös termillä lainavertailu.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että tällä sivulla viitenä ylimpänä mainituista ja listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia. Lisäksi myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada jopa erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille. Myöskään vertailutaulukon lainapaikat eivät vaadi vakuuksia tai takaajaa, mutta ne eivät siis välttämättä muuten ole yhtä helppoja lainapaikkoja.

Myös esimerkiksi nämä asiat ovat hyödyllisiä siinä, että lainaa voi saada kivuttomasti

  • Se, että lainahakemus on mahdollisimman nopea täyttää.
  • Se, että lainafirma myöntää monille lainaa – hyvä mahdollisuus siihen, että ei käytä aikaa lainan ns. turhaan hakemiseen.
  • Sekä se, että lainapalvelu maksaa lainoja ulos kattavasti. Lain mukaan lainafirmat saavat maksaa uusille asiakkaille lainoja vain kello 7–23, ja joillakin lainafirmoilla on vielä sitten selkeitä omia rajoituksia siinä, mihin kellonaikoihin ne maksavat ulos lainoja.

Tämän sivun ensimmäisenä mainitun lainapalvelun pitäisi olla myös noiden kolmen näkökulman suhteen hyvä valinta lainapaikaksi.

Muista lainata harkitusti

Lainaa ilman liitteitä tarjoavat tahot pyrkivät tekemään lainan hakemista ja nostamisesta mahdollisimman yksinkertaista, jotta ihmiset ottaisivat sitä. On kuitenkin aina syytä harkita tarkasti sitä, tarvitseeko lainaa oikeasti ja voiko sen takaisin maksamisesta selvitä järkevästi.

Lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, josta on hyvä olla tietoinen siltä varalta, että lainan ottaminen alkaa kaduttamaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Veloitetaanko siitä lisämaksuja, jos haluaa lainan ilman liitteitä?

Ei, mutta on hyvä tiedostaa se, että monet lainapalvelut, jotka mahdollistavat sen, että lainaa voi saada ilman liitteitä veloittavat sitten siitä, jos haluaa, että laina siirretään nopeasti tai jopa heti hakijalle.

Onko lainaa mahdollista saada kokonaan ilman kyselyjä?

Kokemusteni perusteella kaikki lainapalvelut haluavat ainakin muutaman perustiedon hakijasta. Mutta toki on erittäin paljon eroa siinä, miten kattavia kyselyjä eri lainapaikat tekevät.

Miltä ylempänä listatuilta paikoilta voi saada lainaa heti tilille?

Omien kokemusteni perusteella ainakin Blue Financelta sekä Lainastolta. Lisäksi myös Saldolta sen pitäisi olla mahdollistaa, mutta itse en vaan omaa kokemusta siitä, että olisin tarvinnut siltä heti tilille lainaa.

Vaikka siis usealta ylempänä mainitulta paikalta pitäisikin voida saada lainaa heti tilille, niin on hyvä tiedostaa se, että se ei ainakaan lähtökohtaisesti onnistu aina tai välttämättä kaikkiin pankkeihin.

Mitä ilman liitteitä lainatessa tarvitsee?

Mikäli kiinnostavalta lainapalvelulta ei ole saanut aiemmin lainaa, niin tarvitsee lähtökohtaisesti joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli on saanut firmalta jo lainaa ja haluaa vain nostaa sitä enemmän, niin ei välttämättä tarvitse edes jompaakumpaa noista (silloin lainan nostaminen voi onnistua tekstiviestillä).

Mikä lainamuoto kannattaa valita?

Mikäli tietää ennakolta varmasti sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan, niin on pikavippi tai kulutusluotto monesti sopiva valinta. Jos taas tarvittavan lainan määrä on vielä hieman auki, niin voi joustoluotto olla parempi vaihtoehto.

Voiko toiselta lainapalvelulta saada myönteisen lainapäätöksen vaikka sitä ei toiselta olisi saanut?

Kyllä. Lainafirmoilla on eri kriteerejä sille, keille he ovat valmiit myöntämään ja minkä verran lainaa. Yleensä on tietysti parhaat mahdollisuudet saada melko pientä lainaa, mutta isonkin lainan voi monesti saada jopa yllättävän helposti.

Mitkä ovat ilman liitteitä lainaamisen mahdollisia hyötyjä?

Ainakin helppous, nopeus ja tietoturva. Noista kaksi ensimmäistä lienevät melko ilmeisiä etuja ja kolmas kohta taas viittaa erityisesti siihen, että ilman liitteitä lainatessa omia tositteita ei ole niin sanotusti turhissa paikoissa.

Heikentääkö ilman liitteitä lainaaminen mahdollisuuksia saada lainaa?

Ei vaikuttaisi olevan ainakaan isossa määrin noin. Toki tuo on ennen kaikkea sen ansiota, että lainan hakemisen ja mahdollisen saamisen ilman liitteitä mahdollistavat paikat eivät keskimäärin myönnä ihan niin isoja lainoja kuin toiset lainapaikat.

Vieritä ylös