• You are here:
  • Home »

Lainaa ilman liitteitä (2020) – Netistä lainaa nopeasti ja helposti ilman tositteita

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan antamien tietojen perusteella ja mahdollisesti pankkitunnusten avulla. Tällä sivulla on suositeltuna paikkoja, joista voi vuonna 2020 hakea lainaa ilman liitteitä.

Lainaa heti ilman liitteitä, suositus 1

Blue Financelta on helppo hakea lainaa ja sitä myös voi saada erittäin nopeasti. Tästä palvelusta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 5000€, mutta käytännössä yli 500€ lainan saaminen ei välttämättä ole helppoa. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainaa heti ilman liitteitä, suositus 2

Myös Ainalainalta on helppo hakea lainaa. Tästä paikasta lainaa voi hakea 50€ alkaen ja jopa 2000€. Ainalainan alaikäraja on 21 vuotta. Ainalaina ei ehkä anna lainaa yhtä monille hakijoille kuin Blue Finance. Kokeile nyt Ainalainaa.

Kolmas helppo ja nopea lainapalvelu

Ferratum ja erityisesti sen joustava-luotto voi olla erittäin hyvä valinta, jos lainaa haluaa nopeasti. Kokemusteni perusteella kyseessä on nimittäin netin nopein laina. Hyvää Ferratumissa on myös esimerkiksi sen helppo käytettävyys sekä hyvältä vaikuttava asiakaspalvelu. Ferratumin joustava-luoton hakemisen alaikäraja on 25 vuotta ja sitä voi saada eurosta alkaen ja enintään 4000€. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Joustoluotto tai pikavippi ilman liitteitä

Lainastokin voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa lainaa helposti ja nopeasti. Tästä palvelusta voi hakea joko joustoluottoa tai pikavippiä. Käytännössä noiden erona on erityisesti se, että joustoluotto on luottotili, jolta voi nostaa itselle lainaa, kun sitä tarvitsee ja pikavippi taas on kerralla tilille maksettava laina. Lainaston joustoluottoa voi saada 100 eurosta alkaen ja enintään 3000€, ja sen pikavippiä voi saada 300€ – 600€. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lisää paikkoja hakea lainaa ilman liitteitä

Alla olevasta listasta löytyy lisää paikkoja, joista voi hakea lainaa ilman liitteitä sekä saada lainapäätöksen tai tarjouksia heti. On kuitenkin hyvä huomata, että erityisesti isojen ja halpojen lainojen kohdalla vaaditaan monesti dokumentteja sitä varten, että laina voidaan maksaa hakijan tilille.

Mitä paikkaa suosittelemme ison lainan hakemista varten

Omien kokemusteni perusteella Omalaina on oikein hyvä paikka vaikka isonkin lainan hakemiseen. Kyseisestä paikasta on nimittäin erittäin nopeata hakea lainaa ja mikäli sen avulla löytää lainan, jonka voi saada omalle tilille asti ilman tositteita, niin kerrotaan siitä lainatarjouksen yhteydessä. 

Vaikka Omalaina onkin siis helppo paikka hakea lainaa, niin soveltuu se mahdollisten isojen lainasummiensa (jopa 60 000€) ansiosta myös vaikka järjestelylainan hakemiseen. Järjestelylaina on siis laina, jolla kuitataan muut lainat. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että kaikista tällä sivulla listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia ja myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille.

Muista lainata harkitusti

Lainaa ilman liitteitä tarjoavat tahot pyrkivät tekemään lainan hakemista ja nostamisesta mahdollisimman yksinkertaista, jotta ihmiset ottaisivat sitä. On kuitenkin aina syytä harkita tarkasti sitä, tarvitseeko lainaa oikeasti ja voiko sen takaisin maksamisesta selvitä järkevästi.

Lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, josta on hyvä olla tietoinen siltä varalta, että lainan ottaminen alkaa kaduttamaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä ilman liitteitä lainatessa tarvitsee?

Mikäli kiinnostavalta lainapalvelulta ei ole saanut aiemmin lainaa, niin tarvitsee lähtökohtaisesti joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli on saanut firmalta jo lainaa ja haluaa vain nostaa sitä enemmän, niin ei välttämättä tarvitse edes jompaakumpaa noista (silloin lainan nostaminen voi onnistua tekstiviestillä).

Mikä lainamuoto kannattaa valita?

Mikäli tietää ennakolta varmasti sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan, niin on pikavippi tai kulutusluotto monesti sopiva valinta. Jos taas tarvittavan lainan määrä on vielä hieman auki, niin voi joustoluotto olla parempi vaihtoehto. Noin johtuen siitä, että pikavippi ja kulutusluotto maksetaan hakijalle kerralla kokonaisuudessa, kun taas joustoluotolta voi tarvittaessa tehdä helposti useita nostoja.

Voiko toiselta lainapalvelulta saada myönteisen lainapäätöksen vaikka sitä ei toiselta olisi saanut?

Kyllä. Lainafirmoilla on eri kriteerejä sille, keille he ovat valmiit myöntämään ja minkä verran lainaa. Yleensä on tietysti parhaat mahdollisuudet saada melko pientä lainaa, mutta isonkin lainan voi monesti saada jopa yllättävän helposti.