• You are here:
  • Home »

Lainaa ilman liitteitä (2020) – Netistä lainaa nopeasti ja helposti ilman tositteita

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan antamien tietojen perusteella ja mahdollisesti pankkitunnusten avulla. Tällä sivulla on suositeltuna paikkoja, joista voi vuonna 2020 hakea lainaa ilman liitteitä.

Lainaa heti ilman liitteitä, suositus 1

Blue Financelta on helppo hakea lainaa ja sitä myös voi saada erittäin nopeasti. Tästä palvelusta voi hakea lainaa 100€–500€, ja tosiaan ilmeisesti noin vaikka palvelun etusivulla on jostain syystä mainittu vain 300€ lainasumma. Mikäli Blue Financen lainasummat eivät ole riittävän isoja, niin alempaa tältä sivulta löytyy lainapalveluita, joiden kautta voi hakea enemmän lainaa. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainaa heti ilman liitteitä, suositus 2

Vippi on viime aikoina pistänyt useaan kertaan uusiksi sen lainatarjontaa. Siltä pitäisi kuitenkin edelleen pystyä hakemaan ainakin 2000 euroon asti helposti ja nopeasti lainaa. Uuden asiakkaan minimi Vipillä on 300€. Vipin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Pikavippi helposti ja nopeasti

Lainastokin voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa lainaa erityisen nopeasti sekä helposti. Tästä palvelusta voi hakea joko joustoluottoa tai pikavippiä. Käytännössä noiden erona on erityisesti se, että joustoluotto on luottotili, jolta voi nostaa itselle lainaa, kun sitä tarvitsee ja pikavippi taas on kerralla tilille maksettava laina.

Lainaston joustoluottoa voi saada 100 eurosta alkaen ja uutena asiakkaana enintään 500€ ja sen pikavippiä voi saada 300€ – 600€. Vaikka Lainaston joustoluoton raja onkin alussa melko hillitty 500€, niin voi se jatkossa nousta 3000 euroon asti tahdissa 500€/kk. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen.

Hyvä huomata: Lainasto näyttää myöntävän sen pikavippiä selkeästi useammille kuin joustoluottoa. Mikäli siis lainan saaminen on tärkeätä ja molempien lainavaihtoehtojen lainasummat sopivat omaan tilanteeseen, niin kannattaa luultavasti valita hakevansa sitä. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Kulutusluotto nopeasti ja helposti hakien

Mikäli haluaa saada jopa heti tilille & ilman liitteitä hieman isomman vakuudettoman lainan, niin voi Saldo olla erityisen hyvä vaihtoehto. Saldolta pystyy nimittäin hakemaan helposti ja saamaan nopeasti kulutusluottoa 1000€–10 000€. Kyseiselle kulutusluotolle voi lisäksi saada maksuaikaa jopa varsin mukavat yli 5 vuotta. Saldon kulutusluottoa voi hakea, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt Saldon luottoa.

Edullinen vakuudeton laina ilman liittteitä

Fixuran mukaan siltä on mahdollista saada lainatarjous heti ja ilman liitteitä. Fixura ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä nopea paikka kuin ylempänä tällä sivulla mainitut lainapalvelut. Fixuran lainamuotona on kulutusluotto, ja sitä voi hakea 1000 eurosta alkaen ja jopa 20 000€. Fixuran erityinen vahvuus on sen halvat korot. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Lisää paikkoja hakea lainaa ilman liitteitä

Alla olevasta listasta löytyy lisää paikkoja, joista voi hakea lainaa ilman liitteitä sekä saada lainapäätöksen tai tarjouksia heti. On kuitenkin hyvä huomata, että erityisesti isojen ja halpojen lainojen kohdalla vaaditaan monesti dokumentteja sitä varten, että laina voidaan maksaa hakijan tilille.

Mitä paikkaa suosittelemme ison lainan hakemista varten

Omien kokemusteni perusteella Omalaina on oikein hyvä paikka vaikkapa isonkin lainan hakemiseen. Kyseisestä paikasta on nimittäin erittäin nopeata hakea lainaa ja mikäli sen avulla löytää lainan, jonka voi saada omalle tilille asti ilman tositteita, niin kerrotaan siitä lainatarjouksen yhteydessä. 

Vaikka Omalaina onkin siis helppo paikka hakea lainaa, niin soveltuu se mahdollisten isojen lainasummiensa (jopa 60 000€) ansiosta myös vaikka järjestelylainan hakemiseen. Järjestelylaina on siis laina, jolla kuitataan muut lainat. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että kaikista tällä sivulla mainituista ja listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia ja myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille.

Muista lainata harkitusti

Lainaa ilman liitteitä tarjoavat tahot pyrkivät tekemään lainan hakemista ja nostamisesta mahdollisimman yksinkertaista, jotta ihmiset ottaisivat sitä. On kuitenkin aina syytä harkita tarkasti sitä, tarvitseeko lainaa oikeasti ja voiko sen takaisin maksamisesta selvitä järkevästi.

Lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, josta on hyvä olla tietoinen siltä varalta, että lainan ottaminen alkaa kaduttamaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Veloitetaanko siitä lisämaksuja, jos haluaa lainaa ilman liitteitä?

Ei, mutta on hyvä tiedostaa se, että monet lainapalvelut, jotka mahdollistavat sen, että lainaa voi saada ilman liitteitä veloittavat sitten siitä, jos haluaa, että laina siirretään nopeasti tai jopa heti hakijalle.

Mitä ilman liitteitä lainatessa tarvitsee?

Mikäli kiinnostavalta lainapalvelulta ei ole saanut aiemmin lainaa, niin tarvitsee lähtökohtaisesti joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli on saanut firmalta jo lainaa ja haluaa vain nostaa sitä enemmän, niin ei välttämättä tarvitse edes jompaakumpaa noista (silloin lainan nostaminen voi onnistua tekstiviestillä).

Mikä lainamuoto kannattaa valita?

Mikäli tietää ennakolta varmasti sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan, niin on pikavippi tai kulutusluotto monesti sopiva valinta. Jos taas tarvittavan lainan määrä on vielä hieman auki, niin voi joustoluotto olla parempi vaihtoehto.

Voiko toiselta lainapalvelulta saada myönteisen lainapäätöksen vaikka sitä ei toiselta olisi saanut?

Kyllä. Lainafirmoilla on eri kriteerejä sille, keille he ovat valmiit myöntämään ja minkä verran lainaa. Yleensä on tietysti parhaat mahdollisuudet saada melko pientä lainaa, mutta isonkin lainan voi monesti saada jopa yllättävän helposti.

Minkä kokoinen laina on mahdollista saada ilman liitteitä?

Mikäli lainan saamisella tarkoitetaan sitä, että voi saada molemmat lainapäätöksen ja rahat omalle tilille, niin on uutena asiakkaana netistä mahdollista saada ilman liitteitä lainaa 100€–10 000 euroa. Monista yli 10 000 euron lainoistakin on mahdollista saada lainapäätös ilman liitteitä, mutta niiden kohdalla lainan tilille saaminen hyvin mahdollisesti vaati tulotositteen.