Lainaa ilman liitteitä – Helpot paikat saada lainaa heti ilman liitteitä (2018)

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan tilitapahtumien pohjalta, käyttäen avuksi pankkitunnuksia. Seuraavassa monia paikkoja, mistä on edellä kuvatusti mahdollista saada lainaa ilman liitteitä.

Lainaa heti ilman liitteitä: 1€ - 2000€

Ferratum oiva paikka hakea lainaa silloin, jos liitteiden lähettäminen lainan saamiseksi ei kiinnosta. Ferratum käyttää todennäköisesti internetin nopeinta lainahakemusten käsittelyyn tarkoitettua järjestelmää. Kyseisessä systeemissä lainaa etsivä henkilö yksinkertaisesti kirjautuu sisään verkkopankkitunnuksillaan, kertoo muutaman perustiedon ja saa lainapäätöksen käytännössä heti. Missään vaiheessa ei siis tarvitse lähettää mitään dokumenttia tai liitettä yritykselle.

Sen lisäksi, että Ferratumin vahvuus on se, että siltä voi saada pikavipin ilman liitteitä, niin on sillä myös pari muuta kivaa puolta. Näistä ensimmäinen on se, miten nopeasti kaikki toimii. Edellä kuvatusti palvelu siis tekee päätöksen lainasta nopeasti, mutta tämän lisäksi Ferratum myös siirtää rahat nopeasti lainaa ottaneen tilille – tavallaanhan koko hyötyä siitä, että lainaa voi hakea nopeasti ilman liitteitä häviää, jos lainapäätöksen tekevä taho ei maksa lainaa heti tilille.

Toinen Ferratumin vahvuus on se, että se tuntuu olevan valmis myöntämään lainaa varsin monille (kunhan hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta), tällä hetkellä monet toiset lainafirmat vetävät varsin tiukkaa linjaa myönteisten lainapäätösten suhteen.

Ja vielä kolmantena Ferratumin vahvuutena on syytä mainita se, että yritykseltä saa myös todella pieniä lainoja. Ferratumin kautta on esimerkiksi mahdollista ottaa 5€ tai 20€ pikavippi. Suurimmalla osalla muista lainoja myöntävistä tahoista minimisumma on 50€ tai jopa 100€. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Minkä pankkien pankkitunnuksilla Ferratum toimii?

Ferratumin kautta voi hakea pikavipin seuraavien pankkien tunnuksilla: Danske Bank, OP Pohjola, Nordea, Aktia, Handelsbanken, S-pankki, Säästöpankki, POP Pankki ja OMASP / Oma Säästöpankki. Ota nyt pikavippi Ferratumilta.

Ferratumin lainojen todellinen vuosikorko 216,20%. Lainan voi kuitenkin luonnollisesti maksaa jo huomattavasti vuotta lyhyemmässä ajassa takaisin, jolloin omasta lainasta ei tietenkään peritä koko vuoden korkoa.

Lainaa ilman liitteitä jopa 2000€ heti

Limiittin kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja isoin summa, jonka voi mahdollisesti saada lainaksi on 2000 euroa. Täältä tuntuu olevan poikkeuksellisen helppoa hakea lainaa ja lisäksi etuna on se, että kun lainatili on auki, niin lisää lainaa saa nostettua myös keskellä yötä. Ikärajana täällä on vain 18 vuotta, eli tästä paikasta voi saada pikavipin nuorempana kuin mistään muusta tämän sivuston lainapaikasta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitti-palvelusta haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat noin 50% - noin 130%.

Ostosraha - lainaa ilman liitteitä 400 - 10 000€

Ostosraha on siinä mielessä aika mielenkiintoinen paikka hakea lainaa ilman liitteitä, että lainahakemuksen yhteydessä on kyllä mahdollisuus liittää liite, mutta pakko sitä ei ole tehdä, ja lainapäätöksen voi ilmankin sitä saada nopeasti. Lainaa täältä voi saada suurudeltaan 400€ - 10 000€ ja lainan saamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ostosrahalta haetun lainan todellinen vuosikorko on enintään 49,92%. Jos täältä ottaisi 2500 euron lainan vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 257,02€ ja yhteensä takaisin maksettavaa tulisi 3084,24€.

Everyday - parempi joustoluotto

Everyday tarjoaa tavallaan aika perinteisen netistä haettavan joustoluoton: hakijalle voidaan myöntää 2000€ lainaraja, jolta voi sitten nostaa haluttuja summia lainarajaan asti. Tällä joustoluotolla on kuitenkin muutamia etuja verrattuna sen kilpailijoihin. Ensimmäinen on se, että sen kuukausikorko on verrattain pieni verrattuna kilpailijoihin. Ja toinen on se, että täällä voi helposti asettaa itselleen oman lainarajan. Eli jos esimerkiksi haluaa säätää niin, että voi nostaa enintään 500€ lainaa kuukaudessa, niin voi sen tehdä helposti Everydaylla. Rajan laskut tulevat heti voimaan ja nostot 7. päivä.

Lainan hakeminen Everydaylta onnistuu helposti ilman liitteitä ja kokemukseni perusteella lainapäätöksen saa aika pitkälti heti ja rahat todella nopeasti. Eli ei siis kannata hämääntyä, vaikka lainahakemuksen yhteydessä onkin mahdollisuus liittää siihen liite - lainapäätöksen ja rahat voi saada ilmankin sen liittämistä. Hae nyt lainaa Everydaylta.

Oletko jo kokeillut tätä paikkaa lainan hakemiseen?

Ainalaina vaikuttaa olevan sen tyyppinen paikka, mistä monet saavat lainaa, vaikka sitä onkin muualta todella vaikea saada. On vaikea sanoa mistä tämä johtuu, mutta epäilemättä se auttaa, että Ainalainalta - kuten muista tällä sivulla listatuista paikoista - saa haettua lainaa ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta ja lainaa saa otettua 50 - 2000 euroa. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Euroloan - Jopa 10 000 euroa lainaa

Myös Euroloanilta voi hakea lainaa pankkitunnuksien avulla. Oman kokemukseni mukaan ainakin enintään 500 euron lainaa on täältä todella helppo ja nopea hakea. Lainaa saa kuitenkin Euroloanilta jopa 10 000 euroon asti, mutta vaikuttaa siltä, että jos hakee 500€ enemmän lainaa, niin vaatii sen saaminen hieman enemmän vaivaa. Ikäraja Euroloanilla on 20 vuotta ja sen lainojen korot ovat pikavipeiksi varsin matalat. Tämän paikan suhteen on hyvä tietää se, että siltä saa lainan heti vain Nordean ja OP:n tilille sekä joissain tapauksissa myös Danske Bankiin. Hae lainaa Euroloanilta.

Euroloanilta haettavien lainojen todelliset vuosikorot alkavat noin 17%-tasosta ja voivat olla enintään noin 50%. Lainalaskurin mukaan, jos palvelusta ottaisi 500 euron lainan ja sillä olisi 4 kuukauden maksuaika, niin olisi kuukausierä 151 euroa ja kokonaisuudessa pitäisi maksaa takaisin 601€ (epätarkkuus summien kohdalla oletettavasti seurausta siitä, että viimeinen erä todellisuudessa hieman aiempia pienempi).

Lainaa heti ilman liitteitä 2100€ asti

Ekstraluotto voi olla erityisen hyvä valinta (ehkä jopa paras) silloin, jos lainaa on pakko saada heti, eikä lainan korko ole ratkaiseva asia. Toisaalta toki hyvää tässä paikassa on se, että jos lainan maksaa takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, niin ei korkoa kerry ollenkaan, vaan sen sijaan pitää lainasumman lisäksi maksaa vain nostokulu. Tämä nostokulu on esimerkiksi 500€ lainan tapauksessa 95 euroa. Eli ei mahdoton, kun miettii, että ensimmäinen eräpäivä on noin kuukauden päästä. Toki sitten, jos lainaa ei maksa kokonaan tuolloin, niin alkaa se kerryttämään korkoa. Ekstraluotto maksaa lainan heti suurimpaan osan pankeista ja sen kautta voi lainaa ottaa joustoluoton muodossa 2100€ asti. Toki myös paljon pienemmän summat kuten 100€ tai 1000€ onnistuvat erittäin hyvin. Lainaa voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Jos Ekstraluotolta nostettua lainaa ei maksa kokonaisuudessa pois viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä, niin voi todellinen vuosikorko lainalla olla jopa noin 706%.

Lainaa ilman liitteitä 2000€ asti vähintään 18 vuotiaille

Creditstar kysyy lainahakemuksessa vähän enemmän tietoja kuin monet muut pikavippejä myöntävät tahot, mutta täälläkään ei lainan saamiseksi pitäisi joutua lähettämään mitään liitteitä eli esimerkiksi palkkakuittia. Lainaa täältä saa nostettua 50 eurosta alkaen aina 2000 euroon asti ja alaikäraja lainan saamiselle on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Creditstarilta haettavien lainojen vuosikorot voivat vaihdella välillä noin 70% - noin 120%, riippuen erityisesti laina-ajasta, mutta myös hieman nostettavasta lainasummasta. Jos Creditstarilta ottaisi 1000 euron lainan 6 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausittainen erä sivuston lainalaskurin perusteella 195,26 euroa ja kokonaisuudessa pitäisi takaisin maksaa 1171,56 euroa.

Lainaa ilman nostokulua ja korotonta maksuaikaa

Jos etsinnässä on laina, jonka voi saada todella helposti, mutta jonka silti voi saada ilman nostopalkkiota ja lisäksi lainalle korotonta laina-aikaa, niin kannattaa hyvin mahdollisesti suunnata Suomilimiitille. Suomilimiitti myöntää juuri nyt uusille asiakkaille ensimmäinen noston lainasta ilman nostopalkkiota ja korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti. Hyväksytylle lainaajalle annetaan täältä 2000€ rajalla oleva juostoluotto, jonka kautta voi sitten nostaa 10 eurosta alkaen lainaa aina tuohon luoton ylärajaan asti. Vaikka voitkin siis tehdä uusia nostoja joustoluotolta, niin kannattaa huomata, että nostokuluttomuus pätee siis vain ensimmäiseen nostettuun lainaan ja sen jälkeen nostoista peritään 15% kulu, eli esim 15€ 100€ lainasta. Ikäraja tässä palvelussa on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Todella helposti joustoluottoa jopa 4000€

Credit24:n kautta saa haettua vähintään 19 vuotiaana joustoluottoa, jota voi saada jopa 4000 euroa. Mikään pakko näin paljon lainaa ei kuitenkaan ole missään nimessä ottaa. Tästä pitää huolen se, että lainaa voi hakea jo 50 eurosta alkaen. Credit24 posti aiemmin tänä vuonna sen lainoista perimän nostokulun, mikä teki palvelusta melko harvinaisen nykyisen pikavippien joukossa. Eli jos ärsyttää maksaa nostokuluja, joka voi olla muualla helposti jopa yli 100 euroa isommasta nostosta, niin voi Credit24 olla erityisen hyvä paikka avata oma lainatili. Erittäin hyvää on sekin, että tästä palvelusta saa nyt lainalle ensimmäisen kuukauden ilman korkoja - ja koska siis myöskään nostopalkkiota ei ole, niin on laina tässä mielessä korotonta ja kulutonta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Credit24:ltä haettavan lainan todellinen vuosikorko on 49,85 - 153,63%.

Koroton pikavippi (jopa 400€) ilman liitteitä

Vivukselta myönnetään uusille asiakkaille pienempiä lainoja kuin toisista tällä sivulla mainituista paikoista. Täältä nimittäin saa haettua ensimmäistä lainaa ottaessaan korkeintaan 400€ pikavipin (minimi on 10 euroa), mutta isona etuna on sitten puolestaan se, että tuon verrattain pienen pikavipin saa kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Eli jos vaikka otat 100e pikavipin, niin maksat siitä (viimeistään) eräpäivänä takaisin täsmälleen samat 100 euroa ja laina on kuitattu. 

Korottomalle pikavipille saa vieläpä tätä nykyä Vivukselta ihan kivasti maksuaikaa, eli tämä voi olla aidosti hyvä vaihtoehto silloin, jos ei tarvitse kovin isoa lainaa. Täältäkin on helppoa hakea lainaa ilman liitteitä ja myös opiskelijana voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada pikavippi täältä. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vivuksen haettavan ensimmäisen lainan todellinen vuosikorko on 0%, myöhempien lainojen vuosikorko voi olla yli 600%. Jos Vivukselta ottaisi vanhana asiakkaana 500 euron lainan 14 päivän maksuajalla, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 539 euroa ja lainan todellinen vuosikorko olisi Vivuksen lainalaskurin mukaan 627,8%.

Pikavippi ja joustoluotto ilman liitteiden lähettämistä

Blue Financen kautta voi hakea joko pikavipin tai joustoluoton. Jos pikavippiä ei ole hakenut tästä palvelusta ennen, niin voi sitä saada 100€ - 300€ ilman korkoja 14 päivän maksuajalla. Joustoluottoa taasen voi tästä palvelusta saada varsin mukavalla 2000 euron lainarajalla. Lainaa tästä palvelusta voi saada, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae lainaa Blue Financelta.

Blue Financelta haettavan enintään 300 euron ensimmäisen pikavipin korko on 0%, joustoluoton todellinen vuosikorko voi olla yli 250%.

Joustoluotto jopa 3000 euron lainarajalla ilman liitteiden lähettämistä

Vivusjousto on vähemmän yllättäen saman firman ylläpitämä palvelu kuin ylempänä mainittu Vivus. Lainaa täältä voi kuitenkin varsinkin uutena asiakkaana saada huomattavasti enemmän. Siinä missä Vivus ei nimittäin myönnä uusille asiakkaille kuin korkeintaan 400 euron pikavipin, niin voidaan Vivusjoustolta myöntää lainaajalle jopa 3000 euron joustoluotto. Vaikka tuo isompi lainaraja onkin todella monessa tilanteessa hyvä asia, niin toisaalta huonompana juttuna voi pitää sitä, että voidakseen saada lainaa täältä, pitää ikää olla ainakin 25 vuotta. Hae lainaa Vivusjoustolta.

Vivusjoustolta haettavan lainan todellinen vuosikorko on 37,20% - 180%.

500€ - 4000€ OK korolla ilman liitteitä

Surimolta saa haettua pikavipiksi / nettilainaksi lainaa varsin maltillisella korolla. Monesti nämä vähän edullisemmalla korolla lainaa myöntävät tahot vaativat liitteitä, jotta niiltä voidaan myöntää ja maksaa laina hakijalle, mutta Surimo kertoo nettisivuillaan, että sen kautta lainapäätös voidaan tehdä ilman liitteiden lähettämistä. Surimolta haettava laina on kertalaina. Surimon kautta voi lainaa saada, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae lainaa Surimolta.

Surimon lainojen todellinen vuosikorko on 31,02% - 49,85%.

100€ - 2500€ laina pitkällä maksuajalla ja helposti hakien

Credigolta saa haettua vähintään 20 vuotiaana 100 - 2500 euron lainaa. Tämän paikan erikoisuus on se, että lainalle saa varsin pitkän laina-ajan. Alle 500 euron lainoille tuo maksuaika on 6 kuukautta ja tuota isommille lainoille voi maksuaikaa saada jopa 5 vuoden verran. Hae lainaa Credigolta.

Credigon lainojen todellinen vuosikorko on hieman alle 50% ja jos lainaa ottaisi 500 euroa vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 51 euroa ja lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 612 euroa.

Lainapäätös heti ilman liitteitä

Viikinkilainalta voi saada helposti lainapäätöksen heti ja siis ilman mitään liitteiden ja tositteiden lähettämistä. Lainaa täältä myönnetään niin, että hyväksytty hakija saa 2000 euron luottorajan, jolta otetun ensimmäisen lainan pitää olla ainakin 100 euroa. Jatkossa voi toki ottaa todella helposti lisää lainaa aiemman päälle. Lainaa Viikinlainalta voidaan myöntää, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Viikinkilainalta.

3000€ joustoluotto ilman liitteitä

Jos ikää on ainakin 21 vuotta, niin on Eurolimitti todella helppo hakea joustoluottoa ja sitä myös vaikuttaa olevan melko hyvät mahdollisuudet saada. Tuolle joustoluotolle voidaan myöntää 3000€ raja, ja sitten myöhemmin raja voi nousta peräti 4000 euroon. Toisaalta kuitenkin erittäin kiva juttu on se, että tuolta 3000€ rajalta pitäisi voida nostaa lainaa jo 10€ alkaen. Eli vaikka tämä on loistava paikka erityisesti vähän isompien lainojen ottamiseen, niin ei tätä kannata syrjiä siinäkään vaiheessa, kun pohtii vähän pienemmän lainan hakemista. Hae nyt joustoluotto Eurolimiitiltä.

Yllä olevat korot ja lyhennyserät on poimittu palveluiden nettisivuilta elo- ja marraskuussa 2018. Jos epäilet, että et selviydy lainoista tai lainaaminen aiheuttaa muuten ongelmia, niin voi esimerkiksi yhteydenotto Takuusäätiöön olla hyvä idea.

Miten pankkitunnuksia käytetään lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen:

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksien avulla on pohjimmiltaan erittäin yksinkertaista. Kun saavut lainaa tarjoavan tahon nettisivustolle, niin yksinkertaisesti kirjaudut sisään sen pankin tunnuksilla, joita haluat käyttää henkilöllisyyden varmistamiseen sekä kirjautumiseen. Tämän jälkeen annat lainaa tarjoavalle taholle mahdollisuuden tarkastella automaattisesti sen pankkitilin tapahtumia, johon liittyvillä tunnuksilla kirjauduit palveluun. Mikäli lainoja myöntävä yritys on näiden tutkittujen tapahtumien perusteella sitä mieltä, että voit selviytyä lainasta (ja myös esimerkiksi luottotietosi ovat kunnossa), niin myöntää se lainan sinulle ja maksaa rahat sille tilille, jota käytit kirjautumiseen. On monesti niin, että siitä, kun kirjautuu ensimmäistä kertaa sisään pankkitunnuksille siihen, kun saa lainarahat tililleen menee alle 15 minuuttia. Tämä on siis erittäin helppo tapa saada lainaa nopeasti.

On hyvä huomata, että vaikka joidenkin mielessä "pankkitunnukset" yhdistyvät helposti vain niihin perinteisiin paperilappuihin, joilla on tunnuslukulistoja, niin voi näitä tämän sivun lainapaikkoja käyttää hyvin myös tunnuslukuohjelmilla.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että kaikista tällä sivulla listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa heti ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia ja myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille.