Lainaa ilman liitteitä – Pikavippi tai isompi laina heti ilman liitteitä näiltä

Pikavipin hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan tilitapahtumien pohjalta, käyttäen avuksi pankkitunnuksia. Seuraavassa joitakin paikkoja, mistä on edellä kuvatusti mahdollista saada lainaa ilman liitteitä.

Lainaa / joustoluottoa heti 2100€ asti ilman liitteitä

Ekstraluotto voi olla erityisen hyvä valinta silloin, jos lainaa on pakko saada heti, eikä lainan korko ole ratkaiseva asia. Toisaalta toki hyvää tässä paikassa on se, että jos lainan maksaa takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, niin ei korkoa kerry ollenkaan, vaan sen sijaan pitää lainasumman lisäksi maksaa vain nostokulu. Tämä nostokulu on esimerkiksi 500€ lainan tapauksessa 95 euroa. Eli ei mahdoton, kun miettii, että ensimmäinen eräpäivä on noin kuukauden päästä. Toki sitten, jos lainaa ei maksa kokonaan tuolloin, niin alkaa se kerryttämään korkoa. Ekstraluotto maksaa lainan heti suurimpaan osan pankeista ja sen kautta voi lainaa ottaa joustoluoton muodossa 2100€ asti. Toki myös paljon pienemmän summat kuten 100€ tai 1000€ onnistuvat erittäin hyvin. Lainaa voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Jos Ekstraluotolta nostettua lainaa ei maksa kokonaisuudessa pois viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä, niin voi todellinen vuosikorko lainalla olla jopa noin 706%.

Pikavippi ilman liitteitä – jopa 2000€ heti

Ferratum oiva paikka hakea lainaa silloin, jos liitteiden lähettäminen lainan saamiseksi ei kiinnosta. Ferratum käyttää todennäköisesti internetin nopeinta lainahakemusten käsittelyyn tarkoitettua järjestelmää. Kyseisessä systeemissä lainaa etsivä henkilö yksinkertaisesti kirjautuu sisään verkkopankkitunnuksillaan, kertoo muutaman perustiedot ja saa lainapäätöksen käytännössä heti. Missään vaiheessa ei siis tarvitse lähettää mitään dokumenttia tai liitettä yritykselle.

Sen lisäksi, että Ferratumin vahvuus on se, että siltä voi saada pikavipin ilman liitteitä, niin on sillä myös pari muuta kivaa puolta. Näistä ensimmäinen on se, miten nopeasti kaikki toimii. Edellä kuvatusti palvelu siis tekee päätöksen lainasta nopeasti, mutta tämän lisäksi Ferratum myös siirtää rahat nopeasti lainaa ottaneen tilille – tavallaanhan koko hyötyä siitä, että lainaa voi hakea nopeasti ilman liitteitä häviää, jos lainapäätöksen tekevä taho ei maksa lainaa heti tilille.

Toisena Ferratumin vahvuutena voi pitää sitä, että siltä saa tällä hetkellä pikavipin 30 päivän ajaksi täysin ilman korkoja sekä kuluja. Näin siis ensimmäisen lainan kohdalla. Tämä on varsin hyvä tarjous, koska Ferratum ei vaadi pitkään maksuohjelmaan sitoutumista.

Ja vielä kolmantena Ferratumin vahvuutena on syytä mainita se, että yritykseltä saa myös todella pieniä lainoja. Ferratumin kautta on esimerkiksi mahdollista ottaa 5€ tai 20€ pikavippi. Suurimmalla osalla muista lainoja myöntävistä tahoista minimisumma on 50€ tai jopa 100€. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Minkä pankkien pankkitunnuksilla Ferratum toimii?

Ferratumin kautta voi hakea pikavipin seuraavien pankkien tunnuksilla: Danske Bank, OP Pohjola, Nordea, Aktia, Handelsbanken, S-pankki, Säästöpankki, POP Pankki ja OMASP / Oma Säästöpankki. Ota nyt pikavippi Ferratumilta.

Jos Ferratumilta nostetun yksittäisen lainan maksaa kokonaisuudessa pois 30 päivän aikana, niin on sen vuosikorko 0%. Pitkällä aikavälillä todellinen vuosikorko voi olla enintään noin 216%.

Ostosraha - lainaa ilman liitteitä 400 - 10 000€

Ostosraha on siinä mielessä aika mielenkiintoinen paikka hakea lainaa ilman liitteitä, että lainahakemuksen yhteydessä on kyllä mahdollisuus liittää liite, mutta pakko sitä ei ole tehdä, ja lainapäätöksen voi ilmankin sitä saada nopeasti. Lainaa täältä voi saada suurudeltaan 400€ - 10 000€ ja lainan saamisen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ostosrahalta haetun lainan todellinen vuosikorko on enintään 49,92%. Jos täältä ottaisi 2500 euron lainan vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 257,02€ ja yhteensä takaisin maksettavaa tulisi 3084,24€.

Euroloan - Jopa 10 000 euroa lainaa

Myös Euroloanilta voi hakea lainaa pankkitunnuksien avulla. Oman kokemukseni mukaan ainakin enintään 500 euron lainaa on täältä todella helppo ja nopea hakea. Lainaa saa kuitenkin Euroloanilta jopa 10 000 euroon asti, mutta vaikuttaa siltä, että jos hakee 500€ enemmän lainaa, niin vaatii sen saaminen hieman enemmän vaivaa. Ikäraja Euroloanilla on 20 vuotta ja sen lainojen korot ovat pikavipeiksi varsin matalat. Tämän paikan suhteen on hyvä tietää se, että siltä saa lainan heti vain Nordean ja OP:n tilille sekä joissain tapauksissa myös Danske Bankiin. Hae lainaa Euroloanilta.

Euroloanilta haettavien lainojen todelliset vuosikorot alkavat noin 17%-tasosta ja voivat olla enintään noin 50%. Lainalaskurin mukaan, jos palvelusta ottaisi 500 euron lainan ja sillä olisi 4 kuukauden maksuaika, niin olisi kuukausierä 151 euroa ja kokonaisuudessa pitäisi maksaa takaisin 601€ (epätarkkuus summien kohdalla oletettavasti seurausta siitä, että viimeinen erä todellisuudessa hieman aiempia pienempi).

Lainaa ilman liitteitä 100€ - 2000€

Limiittin kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja isoin summa, jonka voi mahdollisesti saada lainaksi on 2000 euroa. Täältä tuntuu olevan poikkeuksellisen helppoa hakea lainaa ja lisäksi etuna on se, että kun lainatili on auki, niin lisää lainaa saa nostettua myös keskellä yötä. Ikärajana täällä on vain 18 vuotta, eli tästä paikasta voi saada pikavipin nuorempana kuin mistään muusta tämän sivuston lainapaikasta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitti-palvelusta haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat noin 50% - noin 130%.

Lainaa ilman liitteitä 2000€ asti vähintään 18 vuotiaille

Creditstar kysyy lainahakemuksessa vähän enemmän tietoja kuin monet muut pikavippejä myöntävät tahot, mutta täälläkään ei lainan saamiseksi pitäisi joutua lähettämään mitään liitteitä eli esimerkiksi palkkakuittia. Lainaa täältä saa nostettua 50 eurosta alkaen aina 2000 euroon asti ja alaikäraja lainan saamiselle on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Creditstarilta haettavien lainojen vuosikorot voivat vaihdella välillä noin 70% - noin 120%, riippuen erityisesti laina-ajasta, mutta myös hieman nostettavasta lainasummasta. Jos Creditstarilta ottaisi 1000 euron lainan 6 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausittainen erä sivuston lainalaskurin perusteella 195,26 euroa ja kokonaisuudessa pitäisi takaisin maksaa 1171,56 euroa.

Lainaa jopa 5000€ ilman liitteitä

Laina.fi myöntää jopa 5000€ lainoja heti ilman liitteiden lähettämistä. Toki täältä onnistuvat myös huomattavasti pienemmän lainat. Ja onkin hyvä huomata, että vaikka sivustollakin puhutaan 5000 euron lainoista, niin monesti uuden asiakkaan rajaksi on asetettu pienempi summa. Joskin tämän "pienemmän summankin" pitäisi olla varsin hyvä, eli yli 2000 euroa.

Mikäli haluat tästä palvelusta lainan ilman liitteitä, niin on kriittisen tärkeätä valita, että hakee ”käyttölainaa”. Kertalainan kohdalla nimittäin vaaditaan se, että hakija lähettää dokumentteja, jotka määritellä liitteiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että käytännössä kertalaina ei voine myöskään saada aivan yhtä nopeasti kuin käyttölainaa.

Sen lisäksi, että Laina.fi:ltä on mahdollista saada isompi laina heti kuin Ferratumilta, niin on sillä ainakin yksi toinenkin etu Ferratummin verrattuna. Tämä etu on se, että tässä palvelussa korot ovat jonkun verran matalammat kuin Ferratumilla. Tämä on luonnollisesti etu varsinkin, jos haluaa lainallensa hieman enemmän maksuaikaa, eikä suunnittele maksavansa heti pois. 

Minkä pankkien nettipankkitunnuksilla Laina.fi toimii?

Laina.fi:n kautta voi hakea pikavipin seuraavien pankkien pankkitunnuksilla: Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, POP Pankki, Oma SP / Oma Säästöpankki, Nordea, OP Pohjola (Osuuspankki / OP), Säästöpankki ja S-pankki. Hae nyt pikavippi Laina.fi-palvelusta.

Laina.fi-palvelusta haettavan joustuoluoton muodossa olevan lainan todellinen vuosikorko on enintään noin 77%.

Täältäkin laina ilman liitteitä – selkeä maksuohjelma ja pitkä laina-aika

Jos haluaa lainaa selkeällä kuukausittaisella maksuohjelmalla, eikä sen saamiseksi kiinnosta lähettää liitteitä, niin voi aivan oiva valinta olla Rahapalvelun. Rahapalvelun nettisivuilla voi valita haluamansa summaan lainaa välillä 50 – 4000€ ja laina-aikaa voi ottaa 3 kuukautta – 36 kuukautta (eli 3 vuotta). Näiden kahden valinnan perusteella näkee sitten, minkälaiseksi kuukausierä muodostuu.

Rahapalvelun on myös pari muuta hyvää puolta verrattuna ylempiin sivustoihin. Ensimmäinen on se, että täällä lainan alaikäraja on vain 19-vuotta, kun se noissa muissa vaihtoehtoidoissa alkaa luvulla 2. Toinen etu on se, että täältä voi olla korostuneen hyvät mahdollisuudet saada lainaa, vaikka ei olisi työelämässä. Tämän voi päätellä siitä, että sivustolla esimerkiksi kerrotaan, että eläkeläinen voi saada heiltä lainaa.

Myös Rahapalvelun sivuilla toimivat lähes kaikkien pankkien pankkitunnukset. Hae nyt laina Rahapalvelulta.

Rahapalvelun kautta haettavien lainojen todelliset vuosikorot voivat vaihdella välillä noin 50% - noin 150% Jos Rahapalvelulta ottaisi 2000 euron lainan 12 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausierä sivuston lainalaskurin mukaan 206 euroa, jolloin lainasta pitäisi maksaa takaisin yhteensä 2472 euroa.

Koroton pikavippi (jopa 400€) ilman liitteitä

Vivukselta myönnetään uusille asiakkaille pienempiä lainoja kuin toisista tällä sivulla mainituista paikoista. Täältä nimittäin saa haettua ensimmäistä lainaa ottaessaan korkeintaan 400€ pikavipin (minimi on 10 euroa), mutta isona etuna on sitten puolestaan se, että tuon verrattain pienen pikavipin saa kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Eli jos vaikka otat 100e pikavipin, niin maksat siitä (viimeistään) eräpäivänä takaisin täsmälleen samat 100 euroa ja laina on kuitattu. 

Korottomalle pikavipille saa vieläpä tätä nykyä Vivukselta ihan kivasti maksuaikaa, eli tämä voi olla aidosti hyvä vaihtoehto silloin, jos ei tarvitse kovin isoa lainaa. Täältäkin on helppoa hakea lainaa ilman liitteitä ja myös opiskelijana voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada pikavippi täältä. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vivuksen haettavan ensimmäisen lainan todellinen vuosikorko on 0%, myöhempien lainojen vuosikorko voi olla yli 600%. Jos Vivukselta ottaisi vanhana asiakkaana 500 euron lainan 14 päivän maksuajalla, niin pitäisi siitä maksaa takaisin 539 euroa ja lainan todellinen vuosikorko olisi Vivuksen lainalaskurin mukaan 627,8%.

Pikavippi ja joustoluotto ilman liitteiden lähettämistä

Blue Financen kautta voi hakea joko pikavipin tai joustoluoton. Jos pikavippiä ei ole hakenut tästä palvelusta ennen, niin voi sitä saada 100€ - 300€ ilman korkoja 14 päivän maksuajalla. Joustoluottoa taasen voi tästä palvelusta saada varsin mukavalla 2000 euron lainarajalla. Lainaa tästä palvelusta voi saada, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae lainaa Blue Financelta.

Blue Financelta haettavan enintään 300 euron ensimmäisen pikavipin korko on 0%, joustoluoton todellinen vuosikorko voi olla yli 250%.

Joustoluotto jopa 3000 euron lainarajalla ilman liitteiden lähettämistä

Vivusjousto on vähemmän yllättäen saman firman ylläpitämä palvelu kuin ylempänä mainittu Vivus. Lainaa täältä voi kuitenkin varsinkin uutena asiakkaana saada huomattavasti enemmän. Siinä missä Vivus ei nimittäin myönnä uusille asiakkaille kuin korkeintaan 400 euron pikavipin, niin voidaan Vivusjoustolta myöntää lainaajalle jopa 3000 euron joustoluotto. Vaikka tuo isompi lainaraja onkin todella monessa tilanteessa hyvä asia, niin toisaalta huonompana juttuna voi pitää sitä, että voidakseen saada lainaa täältä, pitää ikää olla ainakin 25 vuotta. Hae lainaa Vivusjoustolta.

Vivusjoustolta haettavan lainan todellinen vuosikorko on 37,20% - 180%.

500€ - 4000€ OK korolla ilman liitteitä

Surimolta saa haettua pikavipiksi / nettilainaksi lainaa varsin maltillisella korolla. Monesti nämä vähän edullisemmalla korolla lainaa myöntävät tahot vaativat liitteitä, jotta niiltä voidaan myöntää ja maksaa laina hakijalle, mutta Surimo kertoo nettisivuillaan, että sen kautta lainapäätös voidaan tehdä ilman liitteiden lähettämistä. Surimolta haettava laina on kertalaina. Surimon kautta voi lainaa saada, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae lainaa Surimolta.

Surimon lainojen todellinen vuosikorko on 31,02% - 49,85%.

100€ - 2500€ laina pitkällä maksuajalla ja helposti hakien

Credigolta saa haettua vähintään 20 vuotiaana 100 - 2500 euron lainaa. Tämän paikan erikoisuus on se, että lainalle saa varsin pitkän laina-ajan. Alle 500 euron lainoille tuo maksuaika on 6 kuukautta ja tuota isommille lainoille voi maksuaikaa saada jopa 5 vuoden verran. Hae lainaa Credigolta.

Credigon lainojen todellinen vuosikorko on hieman alle 50% ja jos lainaa ottaisi 500 euroa vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 51 euroa ja lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin 612 euroa.

Yllä olevat korot ja lyhennyserät on poimittu palveluiden nettisivuilta elokuussa 2018. Jos epäilet, että et selviydy lainoista tai lainaaminen aiheuttaa muuten ongelmia, niin voi esimerkiksi yhteydenotto Takuusäätiöön olla hyvä idea.

Miten pankkitunnuksia käytetään lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen:

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksien avulla on pohjimmiltaan erittäin yksinkertaista. Kun saavut lainaa tarjoavan tahon nettisivustolle, niin yksinkertaisesti kirjaudut sisään sen pankin tunnuksilla, joita haluat käyttää henkilöllisyyden varmistamiseen sekä kirjautumiseen. Tämän jälkeen annat lainaa tarjoavalle taholle mahdollisuuden tarkastella automaattisesti sen pankkitilin tapahtumia, johon liittyvillä tunnuksilla kirjauduit palveluun. Mikäli lainoja myöntävä yritys on näiden tutkittujen tapahtumien perusteella sitä mieltä, että voit selviytyä lainasta (ja myös esimerkiksi luottotietosi ovat kunnossa), niin myöntää se lainan sinulle ja maksaa rahat sille tilille, jota käytit kirjautumiseen. On monesti niin, että siitä, kun kirjautuu ensimmäistä kertaa sisään pankkitunnuksille siihen, kun saa lainarahat tililleen menee alle 15 minuuttia. Tämä on siis erittäin helppo tapa saada lainaa nopeasti.

On hyvä huomata, että vaikka joidenkin mielessä "pankkitunnukset" yhdistyvät helposti vain niihin perinteisiin paperilappuihin, joilla on tunnuslukulistoja, niin voi näitä tämän sivun lainapaikkoja käyttää hyvin myös tunnuslukuohjelmilla.