• You are here:
  • Home »

Lainaa ilman liitteitä (2020) – Helpot paikat saada laina heti ilman tositteita

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan tilitapahtumien pohjalta, käyttäen avuksi pankkitunnuksia. Seuraavassa monia paikkoja, mistä on edellä kuvatusti mahdollista saada lainaa ilman liitteitä.

Lainaa heti ilman liitteitä: 1€ - 4000€

Ferratum oiva paikka hakea lainaa silloin, jos liitteiden lähettäminen lainan saamiseksi ei kiinnosta. Ferratum käyttää todennäköisesti internetin nopeinta lainahakemusten käsittelyyn tarkoitettua järjestelmää. Kyseisessä systeemissä lainaa etsivä henkilö yksinkertaisesti kirjautuu sisään verkkopankkitunnuksillaan, kertoo muutaman perustiedon ja saa lainapäätöksen käytännössä heti. Missään vaiheessa ei siis tarvitse lähettää mitään dokumenttia tai liitettä yritykselle.

Sen lisäksi, että Ferratumin vahvuus on se, että siltä voi saada pikavipin ilman liitteitä, niin on sillä myös pari muuta kivaa puolta. Näistä ensimmäinen on se, miten nopeasti kaikki toimii. Edellä kuvatusti palvelu siis tekee päätöksen lainasta nopeasti, mutta tämän lisäksi Ferratum myös siirtää rahat nopeasti lainaa ottaneen tilille – tavallaanhan koko hyötyä siitä, että lainaa voi hakea nopeasti ilman liitteitä häviää, jos lainapäätöksen tekevä taho ei maksa lainaa heti tilille.

Toinen Ferratumin vahvuus on se, että se tuntuu olevan valmis myöntämään lainaa varsin monille (kunhan hakijalla on ikää ainakin 25 vuotta), tällä hetkellä monet toiset lainafirmat vetävät varsin tiukkaa linjaa myönteisten lainapäätösten suhteen.

Ja vielä kolmantena Ferratumin vahvuutena on syytä mainita se, että yritykseltä saa myös todella pieniä lainoja. Ferratumin kautta on esimerkiksi mahdollista ottaa 5€ tai 20€ pikavippi. Suurimmalla osalla muista lainoja myöntävistä tahoista minimisumma on 50€ tai jopa 100€. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Minkä pankkien pankkitunnuksilla Ferratum toimii?

Ferratumin kautta voi hakea pikavipin seuraavien pankkien tunnuksilla: Danske Bank, OP Pohjola, Nordea, Aktia, Handelsbanken, S-pankki, Säästöpankki, POP Pankki ja OMASP / Oma Säästöpankki. Ota nyt pikavippi Ferratumilta.

Ferratumin lainojen todellinen vuosikorko on 29,79%.

Vivus - lainaa ilman liitteitä 300 - 600€

Vivukselta voi hakea lainaa 300€ alkaen ja enintään 600€. Ja lainan hakeminen onnistuu ilman dokumentteja. Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta. Vivus on perinteisesti ollut varsin valmis antamaan monille myönteisiä lainapäätöksiä, ja tämä näyttää jatkuvan myös vuonna 2020. Vivus voikin siis olla hyvä lainapaikka harkittavaksi, vaikka muualta ei olisikaan saanut lainaa. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Vivukselta otetun lainan nimellinen vuosikorko on 20%. Lisäksi siltä otetusta lainasta peritään 5€ avausmaksu ja lisämaksuja, jos lainaa haluaa itselle erityisen nopeasti.

500€ - 5000€ laina pitkällä maksuajalla ja helposti ilman liitteitä hakien

Credigolta saa haettua 20–70-vuotiaana lainaa 500–5000 euroa. Ja kokemusteni perusteella Credigo on ollut erittäin helppo ja nopea paikka hakea ja saada lainaa. Tämän paikan erikoisuus on se, että siltä haetulle lainalle saa varsin pitkän laina-ajan: 500 – 900€ lainoille laina-aikaa voi valita 2 tai 3 vuotta, 1000 ja 1500€ lainoille sitä voi valita 2 – 5 vuotta ja 2000 – 5000€ lainoille laina-aikaa voi valita 2 – 10 vuotta. Hae lainaa Credigolta.

Credigon lainojen todellinen vuosikorko on alkaen 25,44% ja enintään noin 30%. Jos Credigolta ottaisi lainaa 1000 euroa kahden vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 54 euroa ja lainasta pitäisi kokonaisuudessa maksaa takaisin hieman alle 1300€.

Erittäin helppo ja nopea lainapaikka - jopa 4000€ lainaa

Credit24 on kokemuksieni perusteella erityisen helppo paikka hakea lainaa. Sen lisäksi, että monet pystyvät hakemaan siltä lainaa ilman tositteita, niin ainakin omien kokemusteni pohjalta voi myös todeta, että se yleensä maksaa rahat todella nopeasti lainaa ottavan henkilön pankkitilille. Credit24:n tapauksessa on hyvä huomata, että nettisivujensa mukaan se saattaa pyytää joiltakin asiakkailta liitteitä. Ainakaan itseltäni niitä siis ei tosin kysytty.

Lainaa Credit24:n kautta voi saada jopa 4000€, ja pienin mahdollinen lainasumma täällä on 50€ Alaikärajana tässä palvelussa on 19 vuotta. Hae lainaa Credit24:ltä.

Credit24:n mukaan siltä otettavan lainan todellinen vuosikorko on 29,97%.

Kulutusluotto helposti, 500 - 10 000€

Tuoreiden kokemusteni perusteella Bondoralta saa haettua lainaa helposti ilman tositteita, ja kokemusteni perusteella Bondora on myös muuten varsin kiva lainapaikka. Siltä voi nimittäin näemmä saada lainapäätöksen käytännössä heti ja rahat omalle tilille alle 30 minuutin sisällä lainapäätöksestä. Bondoran lainamuotona on kulutusluotto, jolle voi saada laina-aikaa jopa 5 vuotta. Lainaa Bondoralta voi hakea 500€ alkaen ja jopa 10 000€, lainasummaa voi muuttaa 100€ välein. Bondora vaati, että lainaajat ovat täysi-ikäisiä. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Bondoran kertoman mukaan sen lainojen todelliset vuosikorot ovat tätä kirjoittaessa 23,63% – 65,06%. Bondoran korot ovat heiluneet jonkun verran.

Lainaa jopa 2000€ heti

Limiitin kautta voi lainaa hakea 100 eurosta alkaen ja isoin summa, jonka voi mahdollisesti saada lainaksi on 2000 euroa. Täältä tuntuu olevan poikkeuksellisen helppoa hakea lainaa ja lisäksi etuna on se, että kun lainatili on auki, niin lisää lainaa saa nostettua myös keskellä yötä. Ikärajana täällä on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitti-palvelusta haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat 29,6%.

Nopeasti toimiva lainapalvelu

Blue Financen kautta voi hakea joustoluottoa tai kertaluottoa. Joustoluottoa voi saada 100 - 5000€ ja kertalainaa 100 - 500€. Mikäli täältä hakee ja saa joustoluoton, niin voi siltä lainarajan puitteissa nostaa lainaa useamman kerran. Eli vaikka 3000€ rajalta voi tehdä esimerkiksi 3 500€ nostoa – jonka jälkeenkin luottorajaa on vielä jäljellä. Kertalaina taas on yksittäinen laina.

Olen itse hakenut täältä kertaluottoa, ja ainakin siitä näytti voivan saada lainapäätöksen heti ja rahat omalle pankkitilille erittäin vikkelästi. Lainaa tästä palvelusta voi saada, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae lainaa Blue Financelta.

Blue Financen lainojen todellinen vuosikorko on noin 26,40% – 30,60%. Noiden korkojen päälle Blue Finance tosin veloittaa lisäkulun, jos siltä lainaa haluaa erityisen nopeasti.

Saldo - lainaa heti jopa 10 000€

Mikäli mielii isoa lainaa ilman liitteitä, niin voi olla hyvä idea suunnata Saldolle. Näin on, sillä Saldon kulutusluoton kautta voi saada lainaa jopa 10 000€ ja tuo laina voidaan myöntää ilman liitteiden lähettämistä. Toki mikään pakko Saldoltakaan noin paljon lainaa ei ole ottaa, vaan kulutusluoton minimisumma on 1000€. Ja myös esimerkiksi 2000€ ja 5000€ lainaa voi hakea helposti. Kulutusluoton lisäksi Saldolla on tarjolla myös joustoluotto. Tuota joustoluottoa voi hakea 100 - 2000€. Hae nyt lainaa Saldolta.

Saldon kulutusluoton vuosikorot voivat olla noin 21% - noin 30%. Sen joustoluoton vuosikorko taas on vähän alle 30%. Saldon joustoluoton korot ovat siis normaalisti korkeampia kuin Saldon kulutusluoton korot, mutta toisaalta sitä voi ottaa helposti lyhyemmäksi aikaa.

Lainaa jopa 5000€ pitkällä maksuajalla

Easycreditillä on monen lainaajan näkökulmasta erityisesti kolme vahvuutta. Ensimmäinen on se, että täältä voi saada lainaa varsin kattavasti eri summilla: lainaa saa alkaen 500 eurosta ja jopa 5000 euroa. Toinen iso vahvuus on se, että täältä voi saada lainaa jopa todella pitkällä maksuajalla, joka auttaa pitämään kuukausierät melko hillittynä. Näin on, sillä laina-aika voi olla jopa 10 vuotta. Ja kolmantena vahvuutena on se, että moniin muihin pikavippeihin verrattuna Easycreditin korot ovat melko pienet. Näistä hyvistä puolista huolimatta, myös täältä voi saada lainaa ilman liitteitä. Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

Easycreditin lainojen nimelliskorko on 19,95% ja todellinenkin vuosikorko pysyy alle 30%-tasossa.

Jopa 10000€ kulutusluotto ilman liitteitä

Myös Risicumilta voi sen nettisivujen perusteella hakea kulutusluottoa ilman liitteitä. Joskin ilmeisesti joissakin tapauksissa palvelu saattaa haluta jotain dokumentteja tueksi lainapäätökselle (arvaten erityisesti silloin, jos kyse on mahdollisen positiivisen lainapäätöksen suhteen rajatapauksesta). Lainaa tästä palvelusta voi kulutusluoton kautta hakea jopa 10000€, ja pienin mahdollinen lainasumma on 4000€. Risicum ei siis sovellu pienen lainan tarpeisiin – onneksi sitä varten löytyy ylempää tältä sivulta hyviä paikkoja.

Risicumilta on mahdollista saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Käytännössä voi toki olla niin, että esimerkiksi juuri 20 vuotiaana on täältä melko vaikea saada lainaa, koska pieninkin mahdollinen lainasumma on tuo mainittu 4000€ Hae lainaa Risicumilta.

Risicumin kulutusluoton todellinen vuosikorko on enintään 27,73%.

Myös täältä pitäisi olla helppo hakea lainaa

Tietojen perusteella myös Rahapalvelun kautta on helppo hakea lainaa. Lainaa täältä voi saada 50€ alkaen ja jopa 4000€. Lainaa Rahapalvelu voi myöntää vähintään 19-vuotiaille henkilöille. Rahapalvelu on osa samaa firmaa kuin Credit24, eli täältä ei pitäisi ainakaan yhtä aikaa voida olla lainaa kuin Credit24:ltä. Vaikka nuo kaksi ovatkin osa samaa yhtiötä, niin jostain syystä Rahapalvelulta näyttää olevan hieman vaikeampi saada myönteinen lainapätös kuin Credit24:ltä. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Rahapalvelun lainojen todellinen vuosikorko% on hieman alle 30.

Ainalaina - nyt taas lainaa tarjolla

Ainalainalta ei vähään aikaan voinut uutena asiakkaana hakea lainaa, mutta nyt se on taas mahdollista. Lainaa täältä voi vanhaan tapaan saada 50 - 2000€ ja lainan hakemisen pitäisi olla totutun helppoa, ihan vaan pankkitunnuksien ja muutamien tietojen antamisen avulla. Lainaa Ainalainalta voi saada, jos on yli 21-vuotias. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ainalainalta haettavan uuden lainan todellinen vuosikorko on 29,6%.

Instabank - lainaa mahdollisesti ilman tositteita

Instabankilta voi hakea lainaa 1000€ alkaen ja jopa 50 000€, ja laina-ajaksi täältä voi valita joustavan tai sitten varsin pitkän maksuajan kiinteän laina-ajan. Oma kokemukseni oli se, että täältä oli mahdollista saada melko pieni joustavan maksuajan laina ilman tositteita.

Huono puoli Instabakissa oli kuitenkin se, että se ei kyennyt maksamaan lainaa heti samana iltana pankkitililleni vaan se tuli seuraavan päivän, joka oli arkipäivä, aamulla. Jos tuo ei ole ongelma, niin kannattaa mahdollista myös Instabankia kokeilla, kun haluaa helposti lainaa. Instabankin alaikäraja on 23 vuotta. Kokeile nyt Instabankia.

Instabankin lainojen nimelliskorko on 7,99% 19,99%. Tuon nimelliskoron päälle tulee kuukausittainen 5€ tilinhoitomaksu sekä mahdollinen lainatilin avausmaksu, 90€.

50 - 150€ laina nopealla ja helpolla hakemuksella

Jos tarvitsee vain pienen pikalainan ja haluaa sen helposti, niin voi Ege olla hyvä lainapaikka. Täältä saa nimittäin haettua 50 - 150€ suuruista lainaa todella nopeasti. Tämän paikan lainojen korot ja kulut ovat varsin pienet, mutta se veloittaa 15€ lisämaksun, jos lainan haluaa itselle tavallista nopeammin. Egen lainojen laina-ajat ovat kiinteät 30 päivää, eli sen lainat ovat tuostakin näkökulmasta perinteisiä pikavippejä. Egen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Egeltä

Egeltä haetusta 100€ lainasta, jonka haluaa nopeasti omalle tilille, pitää maksaa takaisin noin 122€.

Yllä olevat korot ja tiedot lainasummista on poimittu kyseisten palveluiden nettisivuilta vuonna 2020. Suosittelemme varmistamaan tarkat ehdot ja viimeisimmät tiedot itselle tarjotusta luottosopimuksesta. Jos epäilet, että et selviydy lainoista tai lainaaminen aiheuttaa muuten ongelmia, niin voi esimerkiksi yhteydenotto Takuusäätiöön olla hyvä idea. Mikäli kyseiseen paikkaan yhteyden ottaminen ei innosta, mutta lainoja on liikaa, niin voi myös netistä haettava järjestelylaina olla harkitsemisen arvoinen asia.

Miten pankkitunnuksia käytetään lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen:

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksien avulla on pohjimmiltaan erittäin yksinkertaista. Kun saavut lainaa tarjoavan tahon nettisivustolle, niin yksinkertaisesti kirjaudut sisään sen pankin tunnuksilla, joita haluat käyttää henkilöllisyyden varmistamiseen sekä kirjautumiseen. Tämän jälkeen annat lainaa tarjoavalle taholle mahdollisuuden tarkastella automaattisesti sen pankkitilin tapahtumia, johon liittyvillä tunnuksilla kirjauduit palveluun. Mikäli lainoja myöntävä yritys on näiden tutkittujen tapahtumien perusteella sitä mieltä, että voit selviytyä lainasta (ja myös esimerkiksi luottotietosi ovat kunnossa), niin myöntää se lainan sinulle ja maksaa rahat sille tilille, jota käytit kirjautumiseen. On monesti niin, että siitä, kun kirjautuu ensimmäistä kertaa sisään pankkitunnuksille siihen, kun saa lainarahat tililleen menee alle 15 minuuttia. Tämä on siis erittäin helppo tapa saada lainaa nopeasti.

On hyvä huomata, että vaikka joidenkin mielessä "pankkitunnukset" yhdistyvät helposti vain niihin perinteisiin paperilappuihin, joilla on tunnuslukulistoja, niin voi näitä tämän sivun lainapaikkoja käyttää hyvin myös tunnuslukuohjelmilla.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että kaikista tällä sivulla listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa heti ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia ja myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille.

Tiedostettavaa esitellyistä lainapaikoista

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista on mahdollista saada ainakin usein lainapäätös heti. On kuitenkin niin, että niillä voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan lainan henkilön tilille, yleensä nuo erot liittyvät erityisesti siihen, missä pankissa henkilöllä on tili. Ja jos esimerkiksi haluaa lainaa heti s-pankkiin, niin voi se käytännössä olla hyvin vaikeata, vaikka lainapäätöksen lainaa varten saisikin heti. Ja toisaalta taas sitten esimerkiksi Nordeaan voi saada lainaa heti erittäin monesta paikasta.

Onneksi kuitenkin monet lainapalvelut kertovat nettisivuillaan varsin avoimesti siitä, miten nopeasti niiltä voi normaalisti saada lainaa tiettyyn pankkiin. Tai ainakin ne yleensä varoittavat, jos jonkun pankin kanssa on odotettavissa erityisiä hidasteita.

Muista lainata harkitusti

Lainaa ilman liitteitä tarjoavat tahot pyrkivät tekemään lainan hakemista ja nostamisesta mahdollisimman yksinkertaista, jotta ihmiset ottaisivat sitä. On kuitenkin aina syytä harkita tarkasti sitä, tarvitseeko lainaa oikeasti ja voiko sen takaisin maksamisesta selvitä järkevästi.

Lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, josta on hyvä olla tietoinen siltä varalta, että lainan ottaminen alkaa kaduttamaan.