Lainaa ilman liitteitä – Pikavippi helposti ja nopeasti netistä tilille (2021)

Lainan hakeminen on tietysti sitä mukavampaa, mitä helpompaa se on. Tämän helppouden näkökulmasta yksi tärkeä asia on se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää liitteitä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sen sijaan, että joutuisi lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitista, niin tehdään lainapäätös hakijan antamien tietojen perusteella ja mahdollisesti pankkitunnusten avulla. Tällä sivulla on suositeltuna paikkoja, joista voi vuonna 2021 hakea lainaa ilman liitteitä.

Lainaa ilman liitteitä – täältä erityisen helppo ja nopea pikavippi

Blue Financelta on helppo hakea lainaa ja sitä myös voi saada erittäin nopeasti. Tästä palvelusta voi hakea pikavipin muodossa olevaa lainaa 100€–500€, ja todellakin noin, vaikka Blue Finance tarjoaa lainahakemuksessa automaattisesti lainasummaksi 300 euroa. Halutun lainasumman saa kuitenkin vaihdettua helposti.

Mikäli Blue Financen lainasummat eivät ole riittävän isoja, niin löytyy alempaa tältä sivulta lainapalveluita, joiden kautta voi hakea enemmän lainaa. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Joustoluotto ilman liitteitä

Vippi on viime aikoina pistänyt useaan kertaan uusiksi sen lainatarjontaa, siltä voi kuitenkin edelleen hakea ja saada uutena asiakkaana lainaa todella nopeasti 300 eurosta alkaen ja vähintään 2000 euroon asti. Vipin lainamuotona on joustoluotto, eli siis käytännössä luottotili, jolta voi nostaa itselleen lainaa. Kun kyseiseltä joustoluotolta on nostanut kerran lainaa, niin pitäisi pienimmän mahdollisen nostosumman tippua 300€–>100€. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Hae pikavippiä tai joustoluottoa

Lainastokin voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa lainaa helposti Tästä palvelusta voi hakea joko joustoluottoa tai pikavippiä. Lainaston joustoluottoa voi saada 100 eurosta alkaen ja uutena asiakkaana enintään 500€ ja sen pikavippiä voi saada 300€–600€. Vaikka Lainaston joustoluoton raja onkin alussa melko hillitty 500€, niin voi se jatkossa nousta 3000 euroon asti tahdissa 500€/kk. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen.

Hyvä huomata: Lainasto näyttää myöntävän sen pikavippiä selkeästi useammille kuin joustoluottoa. Mikäli siis lainan saaminen on tärkeätä ja molempien lainavaihtoehtojen lainasummat sopivat omaan tilanteeseen, niin kannattaa luultavasti valita hakevansa sitä. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Kulutusluotto nopeasti ilman liitteitä

Mikäli haluaa saada jopa heti tilille & ilman liitteitä hieman isomman vakuudettoman lainan, niin voi Saldo olla erityisen hyvä vaihtoehto. Saldolta pystyy nimittäin hakemaan helposti ja saamaan nopeasti kulutusluottoa 1000€–10 000€. Kyseiselle kulutusluotolle voi lisäksi saada maksuaikaa jopa varsin mukavat yli 5 vuotta. Saldon kulutusluottoa voi hakea, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt Saldon luottoa.

Edullinen vakuudeton laina ilman liittteitä

Fixuran mukaan siltä on mahdollista saada lainatarjous heti ja ilman liitteitä. Fixura ei kuitenkaan välttämättä ole yhtä nopea paikka kuin ylempänä tällä sivulla mainitut lainapalvelut. Fixuran lainamuotona on kulutusluotto, ja sitä voi hakea 4000 eurosta alkaen ja jopa 20 000€. Fixuran erityinen vahvuus on sen halvat korot. Heikompi puoli on sitten se, että Fixura myöntää lainaa harmillisen harvoille. Hae nyt lainaa Fixuralta.

Lisää paikkoja hakea lainaa ilman liitteitä

Alla olevasta listasta löytyy lisää paikkoja, joista voi hakea lainaa ilman liitteitä sekä saada lainapäätöksen tai tarjouksia heti. On kuitenkin hyvä huomata, että erityisesti isojen ja halpojen lainojen kohdalla vaaditaan monesti dokumentteja sitä varten, että laina voidaan maksaa hakijan tilille.

Mitä paikkaa suosittelemme ison lainan hakemista varten

Omien kokemusteni perusteella Omalaina on oikein hyvä paikka vaikkapa isonkin lainan hakemiseen. Kyseisestä paikasta on nimittäin erittäin nopeata hakea lainaa ja mikäli sen avulla löytää lainan, jonka voi saada omalle tilille asti ilman tositteita, niin kerrotaan siitä lainatarjouksen yhteydessä. 

Vaikka Omalaina onkin siis helppo paikka hakea lainaa, niin soveltuu se mahdollisten isojen lainasummiensa (jopa 60 000€) ansiosta myös vaikkapa järjestelylainan hakemiseen. Järjestelylaina on siis laina, jolla kuitataan muut lainat. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Kaikki listatut lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Sen lisäksi, että tällä sivulla viitenä ylimpänä mainituista ja listatuista lainapaikoista on mahdollista saada lainaa ilman liitteitä, niin myöntävät ne luonnollisesti myös lainat ilman vakuuksia. Lisäksi myöskään toista henkilöä ei tarvitse hankkia takaamaan ottamaasi lainaa, vaan lainan todella voi saada jopa erittäin nopeasti ja helposti omalle pankkitilille. Myöskään vertailutaulukon lainapaikat eivät vaadi vakuuksia tai takaajaa, mutta ne eivät siis välttämättä muuten ole yhtä helppoja lainapaikkoja.

Myös esimerkiksi nämä asiat ovat hyödyllisiä siinä, että lainaa voi saada kivuttomasti

  • Se, että lainahakemus on mahdollisimman nopea täyttää.
  • Se, että lainafirma myöntää monille lainaa – hyvä mahdollisuus siihen, että ei käytä aikaa lainan ns. turhaan hakemiseen.
  • Sekä se, että lainapalvelu maksaa lainoja ulos kattavasti. Lain mukaan lainafirmat saavat maksaa uusille asiakkaille lainoja vain kello 7–23, ja joillakin lainafirmoilla on vielä sitten selkeitä omia rajoituksia siinä, mihin kellonaikoihin ne maksavat ulos lainoja.

Tämän sivun ensimmäisenä mainitun lainapalvelun pitäisi olla myös noiden kolmen näkökulman suhteen hyvä valinta lainapaikaksi.

Muista lainata harkitusti

Lainaa ilman liitteitä tarjoavat tahot pyrkivät tekemään lainan hakemista ja nostamisesta mahdollisimman yksinkertaista, jotta ihmiset ottaisivat sitä. On kuitenkin aina syytä harkita tarkasti sitä, tarvitseeko lainaa oikeasti ja voiko sen takaisin maksamisesta selvitä järkevästi.

Lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, josta on hyvä olla tietoinen siltä varalta, että lainan ottaminen alkaa kaduttamaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Veloitetaanko siitä lisämaksuja, jos haluaa lainaa ilman liitteitä?

Ei, mutta on hyvä tiedostaa se, että monet lainapalvelut, jotka mahdollistavat sen, että lainaa voi saada ilman liitteitä veloittavat sitten siitä, jos haluaa, että laina siirretään nopeasti tai jopa heti hakijalle.

Mitä ilman liitteitä lainatessa tarvitsee?

Mikäli kiinnostavalta lainapalvelulta ei ole saanut aiemmin lainaa, niin tarvitsee lähtökohtaisesti joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli on saanut firmalta jo lainaa ja haluaa vain nostaa sitä enemmän, niin ei välttämättä tarvitse edes jompaakumpaa noista (silloin lainan nostaminen voi onnistua tekstiviestillä).

Mikä lainamuoto kannattaa valita?

Mikäli tietää ennakolta varmasti sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan, niin on pikavippi tai kulutusluotto monesti sopiva valinta. Jos taas tarvittavan lainan määrä on vielä hieman auki, niin voi joustoluotto olla parempi vaihtoehto.

Voiko toiselta lainapalvelulta saada myönteisen lainapäätöksen vaikka sitä ei toiselta olisi saanut?

Kyllä. Lainafirmoilla on eri kriteerejä sille, keille he ovat valmiit myöntämään ja minkä verran lainaa. Yleensä on tietysti parhaat mahdollisuudet saada melko pientä lainaa, mutta isonkin lainan voi monesti saada jopa yllättävän helposti.

Vieritä ylös